Appartementen te koop in Benidorm

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 7 Aanbod

Als u de essentie van de Costa Blanca wilt beleven, is Benidorm per definitie het referentiepunt. Wereldwijd bekend om zijn stranden, zijn prachtige zon en zijn veelvoud aan recreatieve voorzieningen en recreatiegebieden, Benidorm is opgevat als de stad van het eeuwige plezier. Nu hebt u de geweldige kans om een van onze appartementen te kopen in Benidorm.

Als u denkt aan een onvergelijkbaar strand met fijn en goudkleurig zand, waar het water warm en transparant is, dan denkt u aan Benidorm.

Als je denkt aan leuke nachten tot het ochtendgloren, aan shows, livemuziek of discomuziek voor alle leeftijden, wacht Benidorm op je.

Als u van internationale gerechten houdt, maar niet wilt stoppen met het proeven van de typische gerechten van de Costa Blanca, biedt Benidorm een van de meest uitgebreide variëteit aan restaurants op de vijf continenten.

Benidorm is de perfecte stad voor een vakantie om van te genieten met je partner, met je familie of met je vriendengroep, omdat het je oneindige mogelijkheden biedt voor iedereen.


Appartementen te koop in Benidorm, de beste optie om het hele jaar door te verblijven

Mis niet de kans die wij u bieden om een van onze appartementen te kopen in Benidorm. Nu heb je de mogelijkheid om in de wieg van vakantie en vrije tijd te leven.

Wij bieden een breed scala aan appartementen in Benidorm, zodat u kunt kiezen op basis van uw smaak en voorkeuren.

We hebben appartementen met een onovertroffen uitzicht op de zee of het platteland, met grote terrassen waar u kunt genieten van de uitstekende temperaturen die het hele jaar door worden genoten en met een verschillend aantal slaapkamers en distributie.

Sommige appartementen bevinden zich in het stadscentrum, vlak bij het strand en het grote winkelgebied.

We bieden u ook anderen die verder weg zijn van het centrum van de stad, maar met het voordeel dat u kunt genieten van fantastische urbanisaties in de gemeenschap, waar u kunt genieten van het zwembad, het solarium, de paddle-tennisbaan en de parkeerplaats.


Wij bieden u alle informatie die u nodig heeft over onze appartementen te koop in Benidorm

Op onze website bieden wij u een uitgebreide beschrijving van de appartementen te koop in Benidorm die wij u aanbieden.

Als u meer informatie over hen wilt, aarzel dan niet om het snelle contactformulier op internet in te vullen en we zullen uw vragen snel beantwoorden.

U hebt ook de mogelijkheid om ons een e-mail te sturen naar info@comparepropiesspain.com of ons te bellen op de telefoonnummers (0034) 966 471 283 of (0034) 634 329 574.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero