Huizen te koop in Denia

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 24 Aanbod

We raden een uitstekende plek om te wonen aan zonder de voordelen die de Costa Blanca Noord biedt op te geven. We hebben woningen te koop in Denia, de beste oplossing om te genieten van de zon en de zee in een stedelijke omgeving.

Denia is een relevante stad waar u alle diensten kunt vinden die u nodig heeft om comfortabel te leven, zoals supermarkten, winkelcentra, diverse winkels, enz.

Maar daarnaast heeft het een gevarieerde kustlijn met een diversiteit aan stranden en baaien waar u kunt genieten van de zachte, gouden zandstranden terwijl u zonnebaadt en ontspant.

De zee van intens blauw, met zijn stranden van kristalhelder en gematigd water, is ideaal om met het hele gezin te zwemmen.

De stranden zijn zeer goed uitgerust, zodat uw dag van rust en ontspanning in de zee helemaal aangenaam is.

Het heeft lava-voeten en douches, ligbedden en parasols, houten loopbruggen langs het strand, bewaking en badmeesterposten en tal van strandbars en kiosken waar u kunt genieten van een drankje of ijsje.


Huizen te koop in Denia, de ideale plek om het hele jaar te leven

Als u op zoek bent naar een plek om het hele jaar door te wonen, waar u kunt genieten van het strand, zon en sport en ook alle voorzieningen die een stedelijk centrum biedt, bezoekt u onze huizen te koop in Denia.

We hebben een breed scala van huizen te koop in Denia, dus u kunt kiezen op basis van uw voorkeuren.

Wij bieden appartementen aan het strand met een uitzonderlijk uitzicht op de Middellandse Zee.

We hebben ook huizen in het stedelijk gebied van de stad, met gemakkelijke toegang tot allerlei soorten diensten, maar heel dicht bij de zee.

En tot slot hebben we de perfecte combinatie, waar we appartementen bieden met gemeenschappelijke ontwikkeling, waar u kunt genieten van een prachtig zwembad omringd door een groot solarium, speeltuin voor de kinderen, prachtige tuinen en parkeergelegenheid voor voertuigen.


Koop nu een van onze huizen te koop in Denia en geniet van de zon

Wacht niet langer om te genieten van de zon. Koop nu een van onze huizen te koop in Denia en wij zorgen voor alle nodige procedures.

Vertrouw op onze lange ervaring en professionaliteit.

Volg ons op sociale netwerken en je zult onze activiteit zien.

Neem contact met ons op via de e-mail info@comparepropertiesspain.com of telefoon (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero