Nieuwbouwwoningen in Denia

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 24 Aanbod

Als u denkt aan het leven op een plek waar u het hele jaar door kunt genieten van het strand en de zon, kunt ontspannen in een hangmat op het zand terwijl u luistert naar het aangename geluid van de golven, dan adviseren wij u om een van onze nieuwe bouw eigenschappen in Denia.

Denia is een stad gelegen aan de Costa Blanca Noord met verschillende soorten stranden en baaien.

De stranden hebben alle noodzakelijke diensten om uw vakantie onvergetelijk te maken. Ze hebben bewaking en badmeesterposten, ligbedden en parasols, houten loopbruggen om toegang te krijgen tot het strand of talloze strandbars waar u kunt genieten van een drankje of ijsje.

Dit alles, samen met zijn uitgestrekte stranden van goud en fijn zand en zijn kristalheldere en gematigde wateren, zijn de reden waarom ze de geliefde Blauwe Vlag waardig zijn.


De nieuwbouw-eigenschappen in Denia hebben perfecte constructie-afwerkingen

De nieuwe build-eigendommen in Denia die wij u aanbieden zijn gemaakt volgens de geldende bouwvoorschriften. Ze zijn gebouwd met materialen van topkwaliteit en hebben een perfecte constructie.

Ze hebben thermische en akoestische isolatie om hun leefbaarheid comfortabeler te maken. Ze hebben grote ramen met dubbele beglazing voor zonlicht om alle kamers te verlichten.

Ze hebben installatie van airconditioning en zat. Tv zodat u tv-kanalen in uw land kunt bekijken.

Uw keuken is volledig ingericht en uitgerust met de nieuwste generatie apparatuur om huishoudelijke taken te vergemakkelijken.


Wij nodigen u uit om onze nieuwe build-eigenschappen in Denia te leren kennen

Neem contact met ons op en u ziet onze professionaliteit en onze effectieve manier van werken. We nodigen u uit om onze nieuwbouwwoningen in Denia te bezoeken.

We hebben toch wel het huis van je dromen. Onze agenten zullen u graag en met vriendelijkheid bijstaan. Na een eerste contact, waar we uw noodzakelijke vereisten voor uw huis zullen identificeren, geven wij u de mogelijkheid om een aantal van onze eigendommen te bezoeken.

We zullen u adviseren tijdens het hele proces waarbij u een huis koopt en wij zullen u informeren over alle procedures en vereisten die u nodig hebt.

Bel ons op (0034) 966 471 283. Maak je geen zorgen over de taal. Onze agenten domineren de belangrijkste Europese talen.

Stuur ons desgewenst een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com of vul het snelcontactformulier op onze website in. We zullen uw vragen snel beantwoorden.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero