Nieuwbouwwoningen te koop in Denia

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Stel je voor dat je op het strand in de zon zonnebaadt terwijl je kinderen in het water spetteren. Als wat u wilt een plek is om met uw gezin van de zon en het strand te genieten, dan adviseren wij u om onze nieuwe build-eigendommen te koop in Denia te leren kennen.

Als u op zoek bent naar een plek om te wonen, bieden wij u in Denia accommodaties met een buitengewone urbanisatie, waar u kunt socializen met uw buren, kunt baden in het grote zwembad of kunt ontspannen in het grote solarium.

Denia is een van de belangrijkste internationale toeristencentra van de Costa Blanca Noord. Het heeft alle noodzakelijke diensten om het hele jaar door comfortabel te leven.

Het heeft een grote verscheidenheid aan restaurants en strandbars naast de boulevard, waar u de beste gerechten van de lokale keuken kunt proeven, bereid met verse zeevruchten en vis die dagelijks in de haven aankomt en die later wordt geveild op de vismarkt.


De nieuw te bouwen woningen in Denia die wij aanbieden hebben alle voorzieningen

Ons makelaarskantoor heeft een breed scala aan nieuwbouwwoningen te koop in Denia. Ze zijn gebouwd in overeenstemming met de geldende bouwvoorschriften.

Deze luxe huizen hebben een perfecte constructie afwerking, evenals het comfort van een hoge standaard woningen.

Wij bieden villa's met een eigen perceel en een prachtig uitzicht op de zee. Ze hebben een zwembad en een groot solarium, evenals een barbecue waar u kunt genieten van aangename avonden met uw vrienden die genieten van een voortreffelijk diner.

We hebben ook appartementen aan zee. Vanaf het terras kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.


Koop een van onze nieuw te bouwen objecten te koop in Denia

Maak je geen zorgen over alle procedures die moeten worden uitgevoerd bij het kopen van een huis in Spanje. Als u een van onze nieuw te bouwen objecten in Denia te koop krijgt, zorgen wij voor alle procedures.

Ons bekwame team van professionals zal u helpen met alle omstandigheden die zich kunnen voordoen. Daarnaast zullen we u adviseren over verschillende onderwerpen zoals de verwerking van de NIE en de verblijfsvergunning voor buitenlanders.

We zullen u ook begeleiden als u een hypotheek wilt beheren of als u een werkvergunning moet aanvragen.

Neem contact met ons op via onze website door het snelcontactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@comparepropertiesspain.com. U kunt ons ook bellen op (0034) 966 471 283.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero