Onroerend goed te koop in Benidorm

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 12 Aanbod

Nu heeft u de fantastische mogelijkheid om een onroerend goed te koop in Benidorm te kopen. Als u uw vakantie wilt doorbrengen of lange seizoenen wilt doorbrengen in een internationaal toeristisch centrum, waar de zon het hele jaar door schijnt en u op elk moment van het strand kunt genieten, is Benidorm de ideale plek.

Benidorm is een stad die wereldwijd wordt erkend als vakantiestad. Het is de plek die door de meeste toeristen wordt gekozen die willen genieten van de zon en het strand.

Wij geven u de mogelijkheid om een woning te hebben in deze fantastische hoek van de Costa Blanca.

De prachtige stranden van goud en zacht zand zijn ideaal om te ontspannen tijdens het zonnebaden.

De wateren zijn warm en transparant, ideaal voor het baden van het hele gezin.

Bovendien, zodat de dag op het strand comfortabel en ontspannend is, hebt u een breed scala aan diensten, zoals ligbedden en parasols, bewaking en badmeesterplaatsen, houten loopbruggen om toegang te krijgen tot het strand en vele strandbars waar u een drankje kunt doen . frisdrank of een ijsje.


Als u op zoek bent naar een woning te koop in Benidorm, bieden wij u een breed assortiment om uit te kiezen

Als u een onroerend goed wilt kopen in Benidorm, bieden wij een breed assortiment waar u het type woning kunt kiezen dat u wilt.

We hebben verschillende soorten appartementen. U kunt kiezen in het stadscentrum, op slechts een paar meter van het strand en zeer dicht bij het recreatie- en winkelgebied.

We kunnen u ook appartementen aanbieden met prachtige urbanisaties in de buurt, waar u kunt genieten van een uitstekend zwembad omringd door een groot solarium, een kinderspeelplaats, een paddletennisbaan of een parkeerplaats voor auto's.

Vraag ons naar het type woning dat u in Benidorm wilt laten wonen en wij bieden u een grote verscheidenheid aan huizen om uit te kiezen.


Neem contact met ons op en wij zullen u het onroerend goed te koop in Benidorm laten zien dat u wenst

Neem contact met ons op als u een woning wilt kopen in Benidorm. Wij stellen onze lange professionele ervaring in de vastgoedsector tot uw beschikking

U kunt het snelle contactformulier invullen dat op het web wordt weergegeven of ons een e-mail sturen naar info@comparepropertiesspain.com en we zullen zo snel mogelijk uw vragen over onze eigendommen beantwoorden.

Maak je geen zorgen over de taal, we hebben een team van meertalige agenten die ervoor zorgen dat je je comfortabel en ontspannen voelt in onze gesprekken.

Als u wilt, kunt u ons ook bellen op (0034) 966 471 283 of (0034) 634 329 574.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero