Villa's in Altea

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 7 Aanbod

Als u op zoek bent naar een villa in Altea (Costa Blanca), bent u bij de perfecte makelaar aangekomen. Vergelijk eigenschappen Spanje heeft een grote selectie van villa's in Altea, zodat u de villa van uw dromen kunt vinden.

In het onroerend goed Vergelijk Properties Spanje hebben wij een groot aanbod aan villas te koop, nieuwbouw, lange termijn en korte termijnverhuur in Altea.

In het onroerend goed Vergelijk Properties Spanje zijn wij er zeker van dat u de woning vindt die u zoekt, aangezien we momenteel een catalogus hebben van meer dan 200 villa's in Altea.


Altea, de beste plek om een villa te kopen

Altea is de perfecte plek om een villa te kopen, vanwege de ligging ervan. Altea is een stad in de provincie Alicante, aan de Costa Blanca in Spanje. Altea is ook de hoofdstad van de Marina Baja en heeft ongeveer 25.000 inwoners, waarvan 35% buitenlanders uit de Europese Unie.

Altea is officieel de culturele hoofdstad van de Valenciaanse Gemeenschap en het is zo belangrijk dat zelfs het autolabel SEAT een aantal van zijn minivans "Altea" noemde.

De stad Altea is in een idyllische plaats, zoals het aan de Middellandse Zee kust en het gematigde klimaat wordt beïnvloed door de Middellandse Zee die de warmte regelt.

Altea is ook omringd door andere gemeenten zoals Alfaz del Pi, La Nucia, Callosa d'en Sarrià, Benisa en Calpe.

Als u nog steeds niet overtuigd bent dat Altea de beste plaats is om een villa aan het strand te kopen, blijf deze post verder lezen waar we over andere belangrijke redenen gaan praten.


Bezienswaardigheden in Altea (Costa Blanca)

Altea is een prachtige stad in de Costa Blanca, waar u kunt genieten van monumenten en andere bezienswaardigheden zoals musea, fiestas, stranden, kliffen ... etc. Om deze reden adviseert de makelaar Vergelijk Properties Spain u om te kopen een villa in Altea en geniet van alle voordelen die deze plek biedt.

De straten van Altea zijn zeer kenmerkend van de steden Alicante en Spanje, omdat ze smal zijn, maar met veel charme en veel leven. In Altea zijn karakteristieke kleine huizen met conservatieve lucht, waardoor het een perfecte stad is om te wandelen en te genieten van het uitzicht.

De stad Altea heeft twee havens en een jachtclub, bekend als de "Nautische Club van Altea". Op het strand van Altea kunt u ook wandelen langs de promenade die aan het strand grenst en waar u het prachtige uitzicht op de Middellandse Zee kunt bewonderen. Deze opvattingen lijken zeer op diegene die u kunt overwegen van uw villa in Altea.

Als we de wandeling langs de promenade doorgaan, bereiken we een groot aantal winkels, cafes, bars, restaurants, drinkplaatsen, kledingwinkels, souvenirwinkels en terrasjes om te genieten van de zon.

De bevolking van Altea is beoordeeld als een van de meest waardevolle populaties van de Costa Blanca van Spanje.


Belangrijkste bezienswaardigheden om te bezoeken in Altea

Geniet van uw villa in Altea, en bezoek de vele toeristische attracties die deze bevolking tot uw beschikking stelt. Altea heeft talrijke kerken en kluizenaars, uitkijktoren, geplaveide straten en witte huizen.

- Karmelietklooster Kerk

- Parochiekerk van Onze-Lieve-Vrouw van Troost (De Koepel van de Middellandse Zee)

- Altea Orthodoxe Kerk (Replica van een Russische Orthodoxe Kerk)

- Toren van de Galera (Goed van cultureel belang)

- Toren van de Bellaguarda

- Promenade

- Oude stad ("El Fornet" gebied)

- "Palau Altea"

- Landelijke hermitages

In Altea kunt u ook diverse musea bezoeken, zoals het museum Museo Navarro Ramón, gewijd aan een schilder van deze bevolking; het "Casal del Festero Museum", gewijd aan het beroemde feest van de Moors en Christenen; en het "Museum of the Sea" gewijd aan de belangrijkste tradities van Altea, vissen en zeelieden.


Contacteigenschappen Vergelijk eigenschappen Spanje

Denkt u aan het kopen van een villa in Altea? Als u de villa's in Altea wilt bezoeken, contacteer Vergelijk Properties Spain en wij helpen u bij het vinden van de villa die u zoekt. Daarnaast adviseren wij u tijdens het aankoopproces en met alle nodige procedures, zoals hypotheken, rehabilitatie, bouw, juridische bijstand, verzekering (gezondheid, leven, huis, auto ...). Wij geven u gepersonaliseerde aandacht en een onverbeterlijke behandeling.

Het onroerend goed Vergelijk Properties Spanje is gespecialiseerd in Altea, zodat we u de beste beschikbare villa's kunnen tonen. Stuur ons een email naar info@comparepropertiesspain.com of bel ons op (0034) 966 471 283. Contacteer ons nu!

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero