Villa's in Denia - Spanje

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 15 Aanbod

Kun je je deze winter ontspannen in de zon voorstellen op het terras van je nieuwe huis? Wilt u lange wandelingen langs de kust maken terwijl u geniet van de lichtkracht van de Costa Blanca? Nu hebt u de mogelijkheid om uw dromen waar te maken als u een van onze villa's in Denia - Spanje koopt.

Stelt u zich eens voor dat u in een luxueuze villa aan zee woont, vanwaar u rechtstreeks toegang hebt tot het gouden zand van het strand en kunt genieten van de voordelen van een zee- en een zonnebad.

Misschien woon je liever op een rustige plek midden in de natuur. In Denia heeft u de mogelijkheid om prachtige villa's te kopen in de Montgó, een 700 meter hoog bergmassief waar de villa's worden omringd door het typische mediterrane dennenbos van de Costa Blanca.

Het is de ideale plek om te gaan wandelen of fietsen en een gezonde levensstijl te leiden. Je kunt al je favoriete buitenactiviteiten doen door gebruik te maken van de prachtige mediterrane zon en de fantastische temperaturen van de Spaanse Costa Blanca.

Dit alles omringd door een natuurlijke omgeving waar u kunt genieten van het buitengewone uitzicht over de Middellandse Zee dat vanaf de hoogte van de berg te zien is.

In de omgeving van het stedelijke centrum van Denia heeft u verschillende verstedelijkingen van verschillende kenmerken om uw villa te kiezen, afhankelijk van uw smaak en behoeften.


Villa's in Denia - Spanje, de beste optie om de kou te vergeten en te genieten van de zon en de zee

Steeds meer inwoners van andere Europese landen kiezen ervoor om een van onze villa's in Denia - Spanje te kopen, het is de beste optie om de kou te vergeten en een woning te hebben aan de Costa Blanca, waar je op elk moment kunt genieten van de zon en de zon. zee.

De Costa Blanca wordt gekenmerkt door het hebben van heerlijke temperaturen in de winter, waar de zon bijna elke dag schijnt, waardoor het mogelijk is om te genieten van het strand en buitensporten.

In Denia heb je een prachtige jachthaven, waar je de ligplaats van je boot kunt huren, je kunt een jacht huren of een van de verschillende sporten beoefenen die het biedt.

Hier heb je de mogelijkheid om plezier te hebben met een jetski of om te roeien, zeilen, duiken, snorkelen, kanoën of andere watersporten te beoefenen langs de verschillende punten van de gehele kustlijn van Denia.


Vraag ons naar onze villa's in Denia - Spanje

We hebben een breed scala aan villa's in Denia - Spanje. Wij bieden u nieuw gebouwde en wederverkoopvilla's. Maakt u zich geen zorgen als u een soort huishervorming moet maken om het aan uw behoeften aan te passen. We kunnen u betrouwbaar personeel adviseren.

Wij bieden ook villa's met uitzicht op zee, omgeven door vegetatie in de bergen, of gelegen in prachtige urbanisaties.

Op onze website vindt u een uitgebreide beschrijving van de kenmerken van elk van hen. Maar als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om ons de vragen te stellen die u geschikt acht.

Hiervoor bieden wij u een snelle contactvragenlijst op onze website. Vul het in en stuur het op en wij nemen snel contact met u op.

U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@comparepropertiesspain.com of ons bellen op (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero