Villa's te koop in Jalón

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 5 Aanbod

Onze villa's te koop in Jalón bieden geweldige leefruimtes voor u om de best mogelijke rust te krijgen. Jalón is een gemeente in het noordelijke binnenland van de provincie Alicante. Een charmant en alledaags stadje met ongeveer 3000 inwoners.

De meeste inwoners van deze stad hebben een buitenlandse nationaliteit, meestal Brits. Meer dan 50% van de bevolking komt van buiten Spanje om kenmerken te vinden die niet toegankelijk zijn in hun land.

Het klimaat in Jalón is het kenmerk van een stad in Zuid-Spanje. Ideale temperaturen om 365 dagen per jaar van te genieten. Hun winters worden gekenmerkt door aangenaam en mild en hun zomers zijn erg heet. Een geweldige tijd om van het beste gezelschap te genieten.


Wij bieden veel en verschillende villa's te koop in Jalón

Onze makelaar biedt een gevarieerd aanbod van villa's te koop in Jalón. We hebben meer dan 40 verschillende eigenschappen om klanten tevreden te stellen, ongeacht de smaak die u heeft.

Vergelijk huizen Spanje geeft u de mogelijkheid om een geweldige villa voor u en uw gezin te kopen. Ons doel is dat onze klanten tevreden zijn met het kopen van een van onze huizen. Daarom bieden wij villa's van verschillende groottes aan, zodat u, afhankelijk van het aantal gezinsleden, kunt kiezen voor één villa of een andere villa.

Sommige van de functies die worden aangeboden door onze villa's te koop zijn de prachtige uitzichten. Afhankelijk van de richting die u kiest, kunt u overwegen om naar de Middellandse Zeekust te kijken. Ook, voor de warmere maanden van het jaar, bevatten veel van onze villa's geweldige privézwembaden om u zo vaak als u wilt op te frissen.

Eerder hebben we aangegeven dat het doel van deze eigenschappen is dat je de grootst mogelijke rust en vrede kunt bereiken. Jalón is een rustige stad waar de inwoners respectvol en goed opgeleid zijn. Allemaal komen ze naar deze stad op zoek naar een plek waar ze zich kunnen ontdoen van het lawaai dat typisch is voor grote steden. En in Jalón vinden ze hem uiteindelijk.


Neem contact met ons op en ontdek waarom u in de villa's te koop moet wonen in Jalón

Neem contact op met ons makelaarskantoor en ontdek alle redenen waarom u onze villa's te koop moet in Jalón. Als u ons persoonlijk wilt ontmoeten, kunt u ons bezoeken op de Avenida del Pla, 130 Office 202 A - Javea - 03730.

Bel ons op nummers (0034) 966 471 283 | (0034) 966 471 283 en stel ons alle vragen die u heeft over onze villa's. Voor meer informatie, schrijf naar info@comparepropertiesspain.com.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero