Wederverkoop van villa's in Denia

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 13 Aanbod

Kun je je voorstellen dat je ontspant in het solarium van je zwembad terwijl je geniet van een voortreffelijk en verfrissend sinaasappelsap? Stel dat deze droom uitkomt, want aan de Costa Blanca Noord bieden wij u de Wederverkoopvilla's in Denia aan.

De Costa Blanca wordt gekenmerkt door een mediterraan klimaat dat ideaal is voor allerlei buitenactiviteiten op elk moment van het jaar.

Hun winters zijn mild en aangenaam, terwijl hun lange zomers je de mogelijkheid bieden om maandenlang van het strand te genieten.

De lage jaarlijkse regenval is een andere reden om op elk moment te zonnebaden.

In zo'n prachtig klimaat, welke betere plek om een villa te kopen om het hele jaar door te wonen.


Wederverkoop villa's in Denia, ideale plek om uit te rusten

Wij bieden u de Wederverkoopvilla's in Denia, omdat ze de ideale plek zijn om uit te rusten en te ontspannen.

De villa's hebben een privéperceel met een buitengewoon zwembad omgeven door een solarium.

Daarnaast hebben ze een weelderige tuin en een barbecue. Heb je nagedacht over de heerlijke zomeravonden waar je van kunt genieten terwijl je vrienden genieten van een heerlijk diner op je barbecue?

Vaak liggen de villa's zo dicht bij de zee dat ze directe toegang tot het strand hebben. Andere keren kunt u zwemmen in uw zwembad terwijl u het uitzicht op de immense Middellandse Zee recreëert.


Wij zijn gespecialiseerd in de Resale villa's in Denia

Als u een villa wilt kopen met een comfortabel en efficiënt management, vertrouw ons. Wij zijn gespecialiseerd in de Resale villa's in Denia. Onze lange professionele carrière ondersteunt onze effectiviteit.

We kunnen u adviseren over alle kwesties die u wilt hebben in verband met de aankoop van uw villa. We kunnen bijvoorbeeld onderhoudspersoneel aanbevelen voor uw tuin en zwembad, zodat ze altijd klaar staan.

We kunnen u ook adviseren over economische aangelegenheden, als u dat wilt, zoals het openen van een bankrekening waar de belasting van het huis is gevestigd of het betalen van de voorraden.

We kunnen u informeren over het beheer van hypotheken als u het nodig heeft of over het wisselen van valuta of juridische kwesties.

We hebben zeer bekwaam personeel om alle procedures met betrekking tot de aankoop van een villa uit te voeren, dus de procedures zullen snel en effectief zijn.

Stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com of bel ons op (0034) 966 471 283.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero