Wederverkoop Villa's in Las Rotas - Denia

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 13 Aanbod

Het onroerend goed bedrijf Vergelijk Properties Spanje heeft wederverkoop villa's in Las Rotas - Denia, een plek midden in de natuur waar je het hele jaar door kunt wonen.

In deze plaats wordt de buitengewone aard van de plaats gecombineerd met de exclusiviteit van de Villa's.

Las Rotas is een gebied dat wordt gevormd door een groep stranden waar het meeste niet bestaat uit zand maar uit rots.

Het zijn maagdelijke en wilde stranden met spectaculaire en ongewone schoonheid, die u zullen verrassen met hun zonsondergang terwijl u ze aanschouwt vanaf het grote terras van uw villa.


Profiteer van de wederverkoop Villas in Las Rotas - Denia en verwerf het huis van uw dromen

Profiteer van de wederverkoop Villas in Las Rotas - Denia en verkrijg het huis van uw dromen. Onze villa's hebben prachtige tuinen waar u kunt genieten van een selecte avond met uw vrienden door te profiteren van het milde en milde klimaat dat wordt genoten aan de Costa Blanca.

Je kunt ook naar het geruis van de golven luisteren terwijl je ontspant in je solarium. En natuurlijk zult u genieten van uw indrukwekkende zwembad met uw gezin.

We hebben villa's gebouwd in verschillende architecturale stijlen, zowel mediterraan als modern, dus u kunt degene kiezen die het beste bij u past.

De uitstekende bouwkwaliteiten en de perfecte afwerking geven het huis een belangrijk punt, indien mogelijk, van luxe en onderscheid.

Hun keukens uitgerust met meubels gemaakt met edele materialen worden aangevuld met high-end apparaten, om het werk van het huis te vergemakkelijken.


We wachten op u in ons kantoor om u de wederverkoopvilla's in Las Rotas - Denia aan te bieden

We wachten op u in ons kantoor om u de wederverkoopvilla's in Las Rotas - Denia aan te bieden. We zullen u in detail de kenmerken van elk van hen laten zien, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past.

Je zult verrast zijn door onze manier van werken. Wij zorgen voor alle procedures zodat de aankoop van uw nieuwe huis comfortabel en effectief is. We zullen adviseren over verschillende procedures die moeten worden uitgevoerd, zoals de verwerking van de NIE voor buitenlanders, verblijfsvergunningen, het wisselen van valuta, hypotheekbeheer, verzekeringscontracten, koopcontracten, notaris, eigendomsregistratie, enz.

Wij zijn in:

Avda. Del Pla, 130 Office 202 A Jávea - CP 03730 (Alicante)

Telefoon: (0034) 966 471 283

Mobiel: (0034) 634 329 574

E-mail: info@comparepropertiesspain.com

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero