Woningen te koop in La Pedrera - Denia

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Als u een plek wilt vinden om het hele jaar door rustig te genieten van de natuur en de zon, raden wij u aan onze panden te koop in La Pedrera - Denia te bezoeken.

La Pedrera is een prachtige urbanisatie die op de hellingen van Montgò ligt in een omgeving van spectaculaire schoonheid.

De Sierra del Montgò is een imposant bergmassief van meer dan 700 meter hoog. Het werd uitgeroepen tot een natuurpark vanwege de gevarieerde rijkdom aan dieren- en plantensoorten.

Als je je voorstelt in een luxueuze villa te wonen, omringd door pijnbomen en te genieten van een uitzonderlijk uitzicht op de Middellandse Zee, dan denk je aan het kopen van een woning in La Pedrera.


We hebben verschillende eigenschappen te koop in La Pedrera - Denia

De heerlijke temperaturen in de omgeving van Montgò nodigen uit om op elk moment van het jaar buitenactiviteiten te ondernemen. Als u van leven houdt, omringd door de natuur, op een charmante plaats, bieden wij verschillende woningen te koop aan in La Pedrera - Denia.

Het is een ideaal gebied om te wandelen en tegelijkertijd te genieten van het karakteristieke aroma van mediterrane pijnbomen.

La Pedrera is zeer goed verbonden met de omliggende steden. Het belangrijkste is Denia, waar je alle noodzakelijke diensten hebt om comfortabel te leven.

Dankzij de belangrijke communicatieroutes bereikt u in een paar minuten de drukte van het recreatiegebied of een van de talloze omliggende stranden.


Woningen te koop in La Pedrera zijn de beste manier om zee en bergen samen te voegen

Als u graag wilt wonen, omringd door de rust die het platteland biedt, maar u wilt het strand niet opgeven, zijn de te koop staande woningen in La Pedrera de beste oplossing.

We bieden ook een breed scala aan percelen. Als u uw eigen huis wilt bouwen, bieden we percelen met verschillende oppervlakken en locaties.

Bovendien kunt u op ons advies rekenen bij het verwerken van werkvergunningen. We hebben de medewerking van een uitgebreide groep van professionals van verschillende soorten die nodig zijn voor de bouw van het gebouw.

Stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com om ons te vertellen hoe de woning is die u zoekt en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Als u wilt, kunt u ons bellen op (0034) 966 471 283. Maakt u zich geen zorgen over de taal. Ons vastgoedbedrijf is gespecialiseerd in Europese klanten en we spreken de belangrijkste talen van Europa.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero