​3 redenen om een ​​villa in Albir te kopen

Eigendommen

Zijn gevonden 83 Eigenschappen

El Albir is een stad in de provincie Alicante en is de meest bevolkte gemeente Alfaz del Pi (Costa Blanca - Spanje). De Albir is een plek bekend om zijn stranden en kliffen. Zo veel toeristen besluiten hun vakantie in deze rustige plaats te besteden en zelfs een villa in Albir te kopen. Als u het Albir Beach of het Natuurpark niet kent, mag u dit artikel niet missen.


Wat zijn de redenen om een villa in Albir te kopen?

Er zijn veel redenen om een villa in Albir te kopen, in dit artikel geven wij u de belangrijkste redenen volgens buitenlandse toeristen: het Albir Beach, het natuurpark en de kwaliteit van de villa's van de Albir.


Het strand van Albir

Het strand van Albir is een mooi strand van 500 meter en een amplitude van 100 meter, bestaande uit stenen en gelegen in de gemeente Alfaz del Pi (Costa Blanca - Spanje), daarom kiezen veel mensen om een villa in El Albir te kopen met Uitzicht op het strand en dichtbij de zee.

Albir strand is bekroond met de "Blue Flag" award. De blauwe vlag wordt toegekend aan stranden en havens die uitzonderlijke omstandigheden hebben: hun faciliteiten en milieuomstandigheden. Het strand van Albir kreeg in 2007 deze prijs, die werd toegekend door de Europese Stichting Milieuonderwijs. Spanje is het land met het grootste aantal blauwe vlaggen op zijn stranden, in totaal 587 blauwe vlaggen.

Het strand van Albir staat bekend om zijn hoge kwaliteit en voldoet aan de normen van veiligheid, waterkwaliteit, milieu en algemene stranddiensten. Als u denkt aan een villa in El Albir te kopen, aarzel niet: de stranden en kusten hebben een hoge kwaliteit: hoogwaardig zwemwater, goed milieubeheer en veel diensten en faciliteiten zoals bar, restaurants, Chiringuitos, enz. .

Bovendien heeft dit strand goede toegang, zodat u het te voet kunt bereiken. Een andere van zijn gunstpunten is de promenade, mooi om 's nachts te bezoeken.

Het strand van Albir is ook ideaal om zee dieren te zien, dus als je kinderen hebt, is het een ideale plek om te leren over de natuur. U kunt samen genieten van de typische vis van Costa Blanca, schaaldieren, weekdieren en octopussen. Maar zeker voor toeristen is de ster van de dieren de rode zeester van het strand van Albir. U hoeft alleen maar een beetje tussen de posidoniaweiden in te gaan en in de diepte te kijken. Om de rode zeester te vinden zijn erg moeilijk, maar heel mooi.


Locatie van Albir

Het strand van Albir is omgeven door het strand van Cap Blanc en de Sierra Helada of Serra Gelada (in Valenciaanse taal). De Sierra Helada heeft prachtige kliffen van meer dan 300 meter hoogte en een natuurpark. Een van de grootste attracties is de opluchting en beschermde vegetatie.

Als u van de wilde natuur houdt, is dit de perfecte plek om een villa in Albir te kopen. U kunt heerlijke vis en andere zeedieren genieten die zich in de wateren van het natuurpark voortbrengt. Het is niet gebruikelijk om een beschermde plaats zoals het natuurpark in een mooi strand en plaats voor toeristen te vinden.


Verscheidenheid aan villa's in Albir

In het onroerend goed Vergelijk Properties Spanje hebben wij de beste verscheidenheid aan villa's te koop in Albir. Momenteel hebben wij een selectie van ongeveer 200 villa's te koop in El Albir.

In het onroerend goed Vergelijk Properties Spanje hebben we allerlei villa's, met uitzicht op zee, buitenzwembaden en binnenzwembaden, prachtige tuinen en huizen met allerlei luxe. In Vergelijk Properties Spanje hebben we villa's te koop in Albir met de meest moderne beveiligingssystemen, huizen in de buurt van het strand van Albir, overdekt terras en zelfs villa met SPA.

De villa's van Albir hebben een hoge kwaliteit en veel extra's, waardoor ze zeer aantrekkelijk zijn voor de kopers. De beste kwaliteit tegen de beste prijs.
Contact met Eigenschappen Eigenschappen Spanje

In het onroerend goed Vergelijk Properties Spanje helpen wij u bij het kopen van de villa in de Albir van uw dromen. In ons onroerend goedportaal hebben we alleen een selectie van de beste villa's te koop in de omgeving van Albir. Wij helpen u persoonlijk om de woning te vinden die u zoekt in Costa Blanca.

In het onroerendgoedportaal van Compare Properties Spain zijn wij toegewijd aan ons werk, zodat we aanvullende diensten aanbieden aan de verkoop van de villa, zoals juridische hulp, buitenlandse valuta voor buitenlandse klanten, rehabilitatie van villa's, hulp bij het zoeken naar hypotheken en Gezondheid, huis-, leven- en autoverzekering.

Als u de woning in Albir niet kunt vinden die u zoekt, raden we u aan om contact op te nemen met onze Vergelijk Eigenschappen Spanje makelaars per telefoon (966 471 283) of email (info@comparepropertiesspain.com). Wij kunnen u ook helpen met eigenschappen in de Costa Blanca Noord, bijvoorbeeld in Altea, Benidorm, Benissa, Calpe, Denia, Javea, La Nucia, Orba Valley en Jalon Valley.

Wij kijken uit naar uw oproep!

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo