Appartementen te koop in Jávea Costa Blanca

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 7 Aanbod

Ben je de regen en de kou beu? De beste manier om van de zon en de zee te genieten, is door een van onze appartementen te kopen in Jávea Costa Blanca.

Jávea is een prachtige stad omringd door de Middellandse Zee. Gelegen aan de Costa Blanca Noord heeft een aantal prachtige stranden die worden beschouwd als de beste in Spanje.

De gouden zandstranden en het transparante en kristalheldere water vormen een paradijselijke omgeving, ideaal voor rust en ontspanning.

Het unieke klimaat, ideaal om op elk moment van het jaar langs de kust te wandelen, biedt u meer dan driehonderd dagen per jaar een heldere zon, waardoor u elke vorm van outdoor-activiteit kunt doen.

In Jávea heb je de kans om door het prachtige traditionele historische centrum te slenteren met zijn witgekalkte huizen en kronkelende straatjes vol met potten met heldere en kleurrijke bloemen.

U zult ook genieten van de promenade, waar u zult genieten terwijl u het intense blauw van de zee observeert terwijl u geniet van een ijsje op een van de meerdere terrassen.

Je zult een grote verscheidenheid aan plaatsen van vrije tijd vinden, live muziek van verschillende types (flamenco, jazz, mariachis of zarzuela), disco muziek tot het ochtendgloren en een grote diversiteit aan bars en restaurants waar je zowel van de keuken van de plaats als van alle soorten kunt genieten. van internationale keuken.


Wij bieden u de mogelijkheid om te leven zoals u altijd al hebt gedroomd in onze appartementen te koop in Jávea Costa Blanca

Bezoek onze appartementen te koop in Jávea Costa Blanca en u zult zien dat wij u de mogelijkheid bieden om te leven zoals u altijd al wilde.

Kun je je voorstellen dat je op het terras van je nieuwe huis ontbijten terwijl je de zon ziet opkomen boven de Middellandse Zee?

Nu heb je de mogelijkheid om te genieten van het solarium en het zwembad van je gemeenschapsontwikkeling terwijl je praat met je nieuwe buren.

De Spaanse Costa Blanca geeft je een gemiddelde jaartemperatuur van 20ºC, waarbij elk moment perfect is om te zonnebaden en te ontspannen.

Wij bieden nieuwbouw en wederverkoop appartementen. Aarzel niet om ons te vragen of je een soort van rehabilitatie in je nieuwe huis moet doen. We hebben een uitgebreide portfolio van professionals die we u zullen adviseren, zonder enige vorm van commitment.

Wij bieden ook personeel dat het onderhoud van uw huis uitvoert, zodat uw enige verplichting is om plezier te hebben op het strand en te zonnebaden.

In Jávea heeft u een breed scala aan sporten zoals de Tennis Club, de Jávea Golf Club of de Jávea Nautical Club.


Vraag ons over onze appartementen te koop in Jávea Costa Blanca

Bezoek op onze website de appartementen te koop in Jávea Costa Blanca die wij u aanbieden. Als u het gewenste huis niet kunt vinden, aarzel dan niet om er naar te vragen.

We zullen goed luisteren naar uw behoeften om u het appartement aan te bieden waar u altijd van hebt gedroomd.

Volg ons op Facebook en je ziet het grote aantal vrienden dat we hebben.

Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, zullen we u periodiek op de hoogte houden van ons nieuws, zodat u de kans niet mist om een van onze appartementen te kopen in Jávea Costa Blanca.

Vul het Quick Contact Form in dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt ons ook bellen op (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero