Onroerend goed te koop Altea oude stad

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 12 Aanbod

Altea is een van de mooiste steden aan de Spaanse Costa Blanca. Een onroerend goed te koop kunnen kopen Altea oude stad is een voorrecht dat niet altijd toegankelijk is.

Altea is een klein stadje dat van oudsher is gewijd aan vissen en kweken, met name sinaasappel en mispel.

Het heeft een prachtig klimaat, waar de winters mild en zonnig zijn, waardoor de inwoners hun favoriete buitenactiviteiten kunnen uitoefenen.

Bovendien bestaat de buitengewone kustlijn uit een kustlijn van zes kilometer, waar de idyllische stranden worden afgewisseld met kliffen vol vegetatie.

Deze unieke kenmerken hebben de afgelopen jaren geleid tot een belangrijke stedelijke ontwikkeling, waardoor Altea een van de belangrijkste toeristische plekken van de Costa Blanca Noord is geworden.

Momenteel bestaat meer dan een derde van de bevolking van Altea uit mensen uit andere Europese landen die ervoor kiezen om zich in deze prachtige hoek van de Costa Blanca te vestigen om te genieten van de zon en de zee.

U bent nog op tijd om weg te zijn van de kou en regen van uw land en u te vestigen in Spanje om meer dan drieduizend uur per jaar van de zon te genieten.


Koop een onroerend goed te koop Altea oude stad en leef met de gezonde en traditionele stijl van de Costa Blanca

Een onroerend goed kopen te koop Altea oude stad is een moeilijke mogelijkheid vanwege de grote vraag die deze mooie en traditionele witte huizen hebben.

Het historische centrum van Altea is een van de mooiste aan de Costa Blanca.

Je kunt door de straten lopen vol met potten en bloemen die aan het raamwerk van de ramen van hun witgekalkte huizen hangen, waar de zeebries de sensatie van hitte tempert.

De blauwe koepel van de kerk, omringd door zijn karakteristieke woningen, is een van de meest gefotografeerde locaties in de Middellandse Zee.

U krijgt de gelegenheid om de straten en pleinen met zijn ambachtswinkels en traditionele winkels te bezoeken, gecombineerd met moderne coffeeshops en ijssalons.

Nu hebt u de mogelijkheid om een onroerend goed te koop Altea oude stad te kopen en een gezonde levensstijl te leiden, in deze koele huizen van de traditionele Costa Blanca.

Als u een vorm van hervorming of aanpassing aan uw behoeften wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij kunnen u, zonder enige verbintenis, in contact brengen met betrouwbare professionals die kwaliteitswerk zullen verrichten.


Wilt u meer informatie over een onroerend goed te koop Altea oude stad?

Als u meer informatie wenst over de aankoop van een onroerend goed te koop in de oude stad van Altea, aarzel dan niet om het ons te vragen.

Wij zullen u alle informatie bieden die u erover nodig heeft. We hebben een team van hooggekwalificeerde makelaars in onroerend goed die u zullen helpen met nabijheid en professionaliteit.

Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de taal, omdat onze agenten meertalig zijn en vloeiend de belangrijkste Europese competities spreken.

Om contact met ons op te nemen, kunt u het snelle contactformulier invullen dat op het web verschijnt.

U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@comparepropertiesspain.com en zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Als u wilt, kunt u ons bellen op (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 674.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero