Jávea makelaars

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 77 Aanbod

Als u overweegt een huis aan de Costa Blanca te kopen, raden we u aan om in Jávea makelaars te zoeken die u helpen het huis van uw dromen te vinden.

Jávea is een paradijselijke bevolking gelegen in de regio van de Marina Alta.

De gouden zandstranden worden beschouwd als de beste in Spanje, zowel voor de schoonheid van de natuurlijke omgeving als voor de diensten en infrastructuur die het biedt. Daarom ontvangen ze elk jaar de erkenning van de Blauwe Vlag.

Langs de 25 kilometer lange kust van Jávea vind je een zeer gevarieerde geografie, met prachtige hoekjes die ideaal zijn om te fotograferen en te delen met je vrienden op Instagram.

Snorkelliefhebbers of duikers hebben toegang tot de spectaculaire grotten die alleen toegankelijk zijn door de zee en kennen het zeereservaat en de rijkdom van de onderwaterfauna en -flora.

Het is ook de ideale plek om een boot te huren of excursies op uw eigen jacht te maken en de vele eilandjes en de schoonheid van de kustlijn te ontdekken.

In de omgeving van Jávea vindt u een prachtige natuurlijke omgeving van mediterraan bos, met een flora en fauna van grote rijkdom.

Profiteer van de onverslaanbare zonnige winters van Jávea om de wandelpaden van de omgeving te verkennen, die goed zijn aangegeven met panelen die u in verschillende talen informeren over de bijzonderheden van de vegetatie, de fauna en de geschiedenis.


Neem contact met ons op, als u op zoek bent naar professionele makelaars in Jávea

Als u op zoek bent naar makelaars in Jávea, garanderen wij professionaliteit en ervaring.

Wij zijn de lokale experts die u nodig hebben om u perfect op de hoogte te houden van alle twijfels die u heeft over de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje.

Naast een ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid en een prachtige jachthaven die een uitgebreid scala aan recreatieve mogelijkheden biedt aan zee, heeft u ook een belangrijke culturele en entertainmentagenda.

Onze makelaars in Jávea zullen u informeren over alle mogelijkheden die deze prachtige stad u biedt.

Stelt u zich eens een wandeling voor door het prachtige oude centrum, typisch voor de mediterrane bevolking, met zijn smalle straatjes en witgekalkte huizen.

De promenade, met zijn vele terrassen en bars vanwaar je de onmetelijkheid van de zee kunt observeren terwijl je naar livemuziek luistert.

En natuurlijk zullen zij u informeren over onze eigendommen in Jávea.

Aarzel niet om ons te vragen naar het huis van je dromen. We hebben een groot aanbod van panden te koop.

Wij bieden u nieuwe huizen en wederverkoop. Als u een hervorming moet doorvoeren om het aan uw behoeften aan te passen, kunnen wij u zonder compromis betrouwbare professionals bieden die hun werk perfect zullen doen.


Als u op zoek bent naar makelaars in Jávea die u een eerlijke service bieden, vertrouw dan op ons

Wanneer u ons ontmoet, zult u zien dat u eerlijke Jávea makelaars en deskundigen in de verkoop van huizen in Jávea in Spanje heeft gevonden.

Door onze lange professionele ervaring staan we voor u klaar om het huis van uw dromen te vinden en u vindt het tijdens het hele proces dat bij uw aankoop hoort comfortabel en snel.

Als u meer informatie wilt over ons of een van onze huizen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hiervoor kunt u het contactformulier invullen dat op het web verschijnt of ons een e-mail sturen naar info@comparepropertiesspain.como en zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Onze makelaars spreken vloeiend de belangrijkste Europese talen, dus zij zullen u perfect bijstaan op de telefoonnummers (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero