Jávea onroerend goed

Eigendommen

Zijn gevonden 124 Eigenschappen

Als u een huis in de Spaanse Noord-Costa Blanca wilt kopen, raden we u aan het onroerend goed van Jávea te bezoeken om u te helpen het huis te vinden dat u zoekt.

Jávea is een prachtige stad omringd door de Middellandse Zee. De stranden, met zachte en gouden zand, worden beschouwd als de beste in Spanje, zowel voor zijn faciliteiten, zijn eerste kwaliteitsdiensten als zijn milieuomstandigheden. Daarom ontvangen deze prachtige stranden jaarlijks de Blauwe Vlag-badge.

Meer dan de helft van de bevolking is afkomstig uit andere Europese landen die ervoor gekozen hebben om zich te vestigen in deze prachtige hoek van de Costa Blanca en te genieten van de stranden en de aangename zon.

Het oude centrum van Jávea bestaat uit prachtige witte huizen met een veelvoud aan bloemen en potten in de ramen. Terwijl je door de coole geplaveide straten reist, kun je talloze foto's maken om te delen op je sociale netwerken.

In zijn spectaculaire Maritieme Promenade, vol met terrassen en bars, zult u genieten van aangename momenten van ontspanning met live muziek terwijl u geniet van het kijken naar de onmetelijkheid van de zee.

De liefhebbers van het senderismo en de fietsroutes in Jávea hebben de gelegenheid om prachtige hoekjes te ontdekken door het mediterrane bos dat deze mooie bevolking omringt.

De wandelpaden zijn goed bewegwijzerd en hebben informatieve posters in verschillende talen, die u de bijzonderheden van de flora en fauna van de omgeving laten zien, evenals historische gebeurtenissen van groter belang.

U zult in staat zijn om uw zicht opnieuw te creëren in de prachtige uitkijkpunten vanwaar u de eilandjes van de kust en de lommerrijke dennenbossen van de omgeving kunt observeren.


Als u op zoek bent naar een onroerend goed in Jávea, zult u verrast zijn door onze persoonlijke aandacht en ons grote professionalisme

Als u op zoek bent naar een onroerend goed in Jávea, bieden wij u alles wat u nodig heeft. U zult aangenaam verrast zijn door onze interesse en onze persoonlijke aandacht.

We zullen goed luisteren naar uw behoeften met betrekking tot de aankoop van uw nieuwe huis en we zullen u een zorgvuldig geselecteerde selectie huizen aanbieden die passen bij uw profiel.

Wij zijn professionals met een lange ervaring in de vastgoedsector. Aarzel niet om ons al die vragen te stellen waar u naar wordt gevraagd.

Wij zijn experts in alle procedures met betrekking tot de aankoop van een huis in Spanje.

Daarom begrijpen wij uw bezorgdheid ten volle wanneer u zich niet bewust bent van de inspanningen van een ander land dan het uwe.

Vertrouw ons. We werken zo dat de aankoop van uw nieuwe huis aan de Costa Blanca snel en comfortabel verloopt.

We bieden u alle deskundige oplossingen die u nodig hebt. Als u thuis eender welke vorm van hervorming moet doorvoeren, zullen wij u zonder enige verplichting ervaren personeel van volledig vertrouwen adviseren dat hun werk perfect zal uitvoeren.

We kunnen u ook adviseren over onderhoudspersoneel van uw huis, uw zwembad of uw tuin.

We zijn ons ervan bewust dat u lange perioden in uw land van herkomst kunt doorbrengen en uw huis in perfecte staat wilt houden.


Als u onroerend goed in Jávea wilt bezoeken, bieden wij u een uitgebreid aanbod van eigenschappen

Als u onroerend goed in Jávea wilt bezoeken, bieden wij u een breed scala aan eigenschappen, zodat u uw favoriete onroerend goed kunt kiezen.

We hebben nieuwe huizen en wederverkoop. Wij bieden u een ruime keuze aan villa's met een prachtig uitzicht op zee, bungalows met benijdenswaardige community-ontwikkelingen, appartementen aan het strand, en talloze herenhuizen, herenhuizen, duplexen, etc.

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Als u wilt, kunt u ons bellen op (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo