Alle sleutels tot een villa in Moraira Koop

Eigendommen

Zijn gevonden 26 Eigenschappen

Als je dit artikel leest u bent zeer waarschijnlijk dat u denkt aan het kopen van een villa in Moraira of in de omgeving. Een charmante stad en als je niet van tevoren weet dat we verwachten dat je liefde.

In Moraira kunnen wij een breed scala van verschillende eigenschappen te vinden, maar het is waar dat specifiek chalets zijn ver voor de rest wat populariteit betreft. Misschien door de eigenschappen van Moraira of door de villa's zelf, het is een feit dat als je denkt aan het kopen van een villa in dit gebied van de Costa Blanca Noord, in de provincie Alicante, aan het juiste adres :)

Moraira. Is een internationale vakantieplaats


Gelegen in de gemeente Teulada en iets meer dan 5 km van de kust van de Middellandse Zee is de beroemde gemeente Moraira, bekend om al die Europeanen denken over het kopen van een woning in Spanje, met name in de Costa Blanca.

Wellicht met meer dan 300 dagen zon per jaar om hier te genieten, of misschien door de cultuur van dit deel van de Spaanse en de geografische ligging van de beroemde mediterrane dieet gelijk te. Het is een feit dat veel mensen die zich aangetrokken voelen door de charme van Moraira, en na te denken over het kopen van een huis, vaak met onafhankelijke plot, op dit gebied.

Dankzij de kenmerken van die bekend staat als onafhankelijke villa's, chalets, zoals tuinhuisjes, pergola's, barbecue gebieden of zelfs het zwembad, outdoor living krijgt een speciale betekenis, vooral in de zomer. Zomer barbecues met familie en vrienden is een klassieker, een van de gebruikelijke foto's van elke zomer: zwembad, koude drankjes en een goed gesprek. Kortom, geniet van de zomer in de ruimste.

Als de zon ondergaat in de avonduren ze aankomen is ook bekend dat veel Europeanen, dat dit gebied van de Costa Blanca Noord, "al fresco" Bedankt om het milde klimaat van Moraira genieten van de avonden buiten komen dit een genot . In dit geval, waar terrassen rekenen een grotere rol. En dit is een van de gebruikelijke functies van de villa's, mooie terrassen met tuin, pergola's, tuinhuisjes ... dat volledige genot van de kenmerken van het lokale klimaat mogelijk te maken.

Reeds u uw villa in Moraira? Dus dit is wat u kunt doen

Moraira is een klein dorpje gelegen in de Marina Alta Alicante, tussen Calpe en Javea. Een van de belangrijkste attracties voor toeristen zijn de 8 km van de stranden waarlangs we een groot aantal baaien en stranden de meeste van hen te vinden, met blauwe vlaggen.

Dan zullen we een aantal van de beste te zien, zet ze alles wat het is moeilijk, omdat een groot deel van het artikel zou worden verlengd. Als u denkt dat in een ander artikel dat u nog aan het tellen dingen :)

Gestart door El Portet, is bekend om zijn kristalheldere water en zeer fijn zand. En we niet alleen ons beperken tot een typische dag doorbrengen op het strand. Als we het gevoel dat we tot onze beschikking hebben verschillende onderwater routes of zelfs kajak excursies.

Dan gaan we L'Ampolla, dat zich uitstrekt van het kasteel. Deze keer hebben we het hebben over een van de meest openbare stranden, want het is heel dicht bij de gemeente. Dit feit maakt het ook een overzicht van alle diensten die u nodig heeft.

Laten we eindigen met een inham, Llebeig inham. Het is een inham dat we alleen kan worden geraadpleegd via de zee, of niet te voet. Met een vrij klein, iets meer dan 100 meter lang en 10 breed, maar met een onvergelijkbare schoonheid. Bovendien is uitgeroepen tot microreserve flora.

En denk niet dat al zijn baaien en stranden, er is veel meer aan zowel Moraira en Teulada, de 2 kernen die deel uitmaken van de gemeente te zien. Sommige attracties die u niet mag missen, ten minste een keer, zijn de Kerk (Fortress) de Santa Catalina, de Raad van JURATS i Justícies, de wachttoren Cap D'or, of, zoals de Moraira Castle, met als belangrijkste kenmerken plant "hoef van een os".

Je ziet het kopen van een villa in Moraira heeft een deel van de aantrekkingskracht van bezit van onroerend goed aan de Costa Blanca en geniet van de mediterrane levensstijl, ook een deel van wat de gemeente zelf biedt. In de vorm van natuurlijke schoonheid, entertainment en cultuur.

Wij hopen dat u het huis van uw dromen te vinden uit onze uitgebreide catalogus van eigenschappen, chalets bieden is zeer breed in het algemeen, maar in de omgeving van Moraira in het bijzonder. In het geval u nog vragen of neem contact met ons voortvloeiende vraag via het web hebben verschillende contact formulieren, telefoonnummers en e-mailadres verdeeld. Gebruik de degene die je wilt, zullen we helpen u graag verder.

Tot ziens!

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo