Appartementen te koop in Albir Costa Blanca

Eigendommen

Zijn gevonden 50 Eigenschappen

Wilt u elke dag op het terras van uw appartement ontbijten, terwijl u de onmetelijkheid van de Middellandse Zee observeert? Nu hebt u de mogelijkheid om uw dromen waar te maken als u een van onze appartementen te koop in Albir Costa Blanca koopt.

Albir is een prachtige stad gelegen aan de Costa Blanca Noord. Het behoort tot de gemeente Alfaz del Pí en grenst aan de toeristische steden Altea en Benidorm.

Het prachtige strand van kleine en afgeronde stenen ontvangt elk jaar de vermelding van "Blauwe Vlag".

Dit komt door het feit dat het kalme en transparante wateren heeft, ideaal voor het baden van het hele gezin, evenals alle diensten die u nodig heeft, zodat de dag op het strand comfortabel en aangenaam is.

Op het strand vindt u een beveiligings- en badmeester-service, ligbedden en parasols, douches en voetwassers, en strandbars waar u een frisdrank of ijs kunt kopen.

Aan de boulevard zult u blij zijn met het observeren van de verschillende tinten van kleur die de zee u de hele dag biedt, terwijl u de cadeauwinkels, coffeeshops, ijssalons en winkels bezoekt waar u alle noodzakelijke items voor het strand kunt kopen.

Tot de grote verscheidenheid aan producten behoren badpakken, bikini's, strandhanddoeken, overhemden, hoeden en petten, zonneschermen, zonnebrandcrèmes, drijvers en matten, zonnebrillen, enz.

Het is de ideale plek om te proeven, in de vele restaurants, zowel internationale als mediterrane gerechten.

Hoe zijn onze appartementen te koop in Albir Costa Blanca?

We hebben een breed scala aan appartementen te koop in Albir Costa Blanca. Vertel ons hoe het huis van je dromen is en we zullen een selectie maken van die huizen die je mogelijk interesseren.

We hebben luxe appartementen met een uitzonderlijk uitzicht op de Peñon de Ifach, de prachtige stad Calpe of de uitgestrekte Middellandse Zee.

We bieden ook appartementen inbegrepen in prachtige particuliere wooncomplexen.

Hier kunt u genieten van alle gebruikelijke voorzieningen, zoals een paddletennisbaan, indrukwekkende tuinen, parkeergelegenheid, speeltuin voor de kinderen en bovenal een immens zwembad omgeven door een groot solarium.

Kun je je socializen met je nieuwe buren in het solarium van je zwembad terwijl je geniet van een felle zon?

In de winter kunt u ook genieten van het solarium van onze appartementen te koop in Albir Costa Blanca

Deze winter bent u nog op tijd om te ontspannen in het solarium van een van onze appartementen te koop in Albir Costa Blanca.

Wij zorgen voor alle procedures met betrekking tot de aankoop van uw nieuwe appartement.

We hebben hooggekwalificeerd personeel dat snel de bureaucratische taken in verband met de aankoop van een huis in Spanje zal beheren.

We zullen blij zijn dat u ons vraagt of u er twijfels over hebt.

We kunnen u adviseren over de toepassing van de NIE, de opening van een bankrekening in Spanje, de uitwisseling van buitenlandse valuta, het inhuren van een woning, gezondheid, leven of autoverzekering, etc.

Om contact met ons op te nemen, kunt u het snelle formulier invullen dat op het web verschijnt of ons een e-mail sturen naar info@comparepropertiesspain.com

U kunt ons ook bellen op (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo