Appartementen te koop in Albir

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 9 Aanbod

Eindelijk zul je genieten van de winter van zon en zee. Nu heeft u de mogelijkheid om een van onze appartementen te kopen in Albir.

Stel je voor dat je langs de kust van het strand wandelt terwijl je ontspant met het buitengewone uitzicht dat de Middellandse Zee je biedt.

Als u een liefhebber van buitensporten en natuur bent, willen we dat u een prachtige hoek van de Costa Blanca Noord kent.

In Albir heeft u een ongeëvenaarde natuurlijke omgeving. Het heeft de buitengewone kliffen van de Sierra Helada, vanwaar je een ongeëvenaard uitzicht op de verschillende tinten van de blauwe zee kunt observeren.

Deze winter is de ideale tijd om prachtige wandelpaden te maken en die charmante hoekjes van de Spaanse Costa Blanca te ontdekken.

Liefhebbers van fotografie hebben de mogelijkheid om een natuurlijke omgeving te vereeuwigen, met zijn inheemse flora en fauna, en een strand met dromerige kliffen

In Sierra Helada heeft u een prachtig natuurpark met twee micro-reservaten met flora en fauna die voornamelijk zeevogels omvatten zoals meeuwen en roofvogels zoals de slechtvalken.


Deze winter geniet je van de zon als je een van onze appartementen koopt in Albir

De warme en zonnige winters typisch voor de Costa Blanca zijn ideaal voor buitenactiviteiten, zoals fietsen of wandelen en ontdek de prachtige plaatsen die deze idyllische plaats ons biedt. Door een van onze appartementen te kopen in Albir, kunt u genieten van een andere levensstijl, gezond en ontspannen, omringd door een prachtig strand en een ongeëvenaarde natuurlijke omgeving.

Wij bieden u een breed scala aan appartementen voor u om te kiezen op basis van uw smaak en behoeften.

We hebben appartementen met een prachtig uitzicht op de Playa del Albir.

Stel je deze winter voor om te ontbijten op het terras van je appartement terwijl je geniet van de explosie van licht en kleur die optreedt bij zonsopgang over de Middellandse Zee.

Het strand van Albir is samengesteld uit gladde en afgeronde rotsblokken, die lange wandelingen vergemakkelijken zonder vuil zand te krijgen.

Het heeft ook prachtige kliffen op meer dan 300 meter van de Sierra Helada.

Maar als u naast ontspanning en rust ook op zoek bent naar een plek met een belangrijk vrijetijdsaanbod, dan heeft u in de Albir een mooie promenade met veel restaurants, zowel internationale als mediterrane gerechten.

En natuurlijk het geweldige alternatief aangeboden door Benidorm, dat op slechts enkele minuten van de N-332- ligt.


Onze appartementen te koop in Albir hebben een prachtig uitzicht op de zee en de bergen

We hebben een breed scala aan appartementen te koop in Albir. Ze hebben zeer uiteenlopende kenmerken, zodat u kunt kiezen op basis van uw voorkeuren.

Van sommigen zie je de onmetelijkheid van de zee en zijn verschillende tinten blauw, van anderen zie je Calpe of de Peñón de Ifach.

Maar we hebben ook huizen met een prachtig uitzicht op het natuurpark Sierra Helada en zijn prachtige kliffen.

We zullen u graag alle informatie bieden die u nodig heeft met betrekking tot onze appartementen te koop in Albir.

Om ons te contacteren, stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com of bel ons op (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero