Appartementen te koop in Altea

Eigendommen

Zijn gevonden 4 Eigenschappen

Bij Compare Properties Spain willen we dat u uw stad op vakantie vindt. Voor hen hebben we een aantal appartementen te koop in Altea die getraind zijn om van deze stad routine-rust te maken.

Altea is een prachtige stad. Een heerlijke plek om zowel in de winter als in de zomer van een welverdiende vakantie te genieten. De bewoners overtreffen het cijfer van 20.000, waarbij verschillende nationaliteiten gemengd zijn. Een zeer toeristisch stadje dat Altea een ideale plek om te wonen maakt.

Altea zal u vele aspecten verrassen. Het uitzicht op de Middellandse Zeekust is prachtig als je ze vanuit een juist perspectief bekijkt. We hebben appartementen klaar voor deze. Het mediterrane klimaat geeft je ongelooflijke temperaturen gedurende de vier jaarperiodes.


Onze appartementen te koop in Altea zijn buitengewoon

Onze appartementen te koop in Altea zijn ideaal om te genieten van uw welverdiende rust. Een buitengewone eigenschap waarmee u tal van voordelen kunt behalen.

Een van de belangrijkste kenmerken van onze appartementen is hun nabijheid tot de zee. Sommige van onze huizen hebben gemeenschappelijke zwembaden om plezier in te hebben, maar als u van een aantal geweldige familiedagen wilt genieten, liggen de stranden van Altea aan de voorzijde.

Ons makelaarskantoor heeft meer dan 150 panden waar u ervoor kunt kiezen om een nieuw of doorverkocht appartement te kopen. Elk huis heeft zijn respectieve kwaliteiten. We kunnen u adviseren en garanderen dat u in alle gevallen comfort, rust, plezier en veiligheid zult verkrijgen. Wij bieden u tal van huizen, de laatste keuze is aan u.


Wacht niet langer en begin te wonen in een van onze appartementen te koop in Altea

Wacht niet tot andere mensen u vertellen wat de voordelen zijn van het leven in een van onze appartementen te koop in Altea. Begin met het vervullen van die dromen of doelen die u altijd al wilde bereiken. Wij zullen u helpen om aan uw behoeften te voldoen.

Om dit te doen, zullen onze gekwalificeerde medewerkers u tijdens het gehele verkoopproces van het onroerend goed adviseren en helpen totdat we voldoen aan het doel u trots te zien op uw nieuwe huis.

In Compare Properties Spain willen we dat je ons komt bezoeken en alle details van onze huizen te koop in Altea bekijkt. Wij zijn gevestigd in de Avenida del Pla, 130 kantoor 202 A - Javea - 03730. Als u ons wilt bellen om een afspraak te maken of ons een e-mail wilt sturen met vragen over ons, kunt u ons bellen op (0034) 966 471 283 of (0034) 966 471 283 of stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo