Appartementen te koop in Calpe - Costa Blanca

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 43 Aanbod

Als uw wensen bestaan uit het leven in een klein stadje aan de oevers van de Middellandse Zee, waar u op elk moment van het jaar kunt genieten van zonnebaden en wandelen langs de kust van het strand, dan raden wij u aan om een van onze appartementen te kopen voor koop in Calpe - Costa Blanca.

Als u van buitenactiviteiten houdt, is de gemiddelde temperatuur in Calpe 20 graden en is de neerslagfrequentie vrijwel nul.

Hiermee kunt u op elk moment gaan wandelen, fietsen, zonnen in een hangmat, slenteren door de typische straten van Calpe of gewoon genieten van de vreugde die zonlicht uitstraalt aan de Costa Blanca.

Ben je een liefhebber van watersporten of wil je graag golfen, aan de Costa Blanca Noord heb je een breed scala aan golfbanen met verschillende karakteristieken en nautische clubs langs de hele kust.


U kunt het hele jaar door van de zon en het strand genieten, als u een van de appartementen te koop in Calpe - Costa Blanca koopt

Calpe is de ideale plek om het hele jaar door te wonen, dus we raden u aan om een van de appartementen te koop in Calpe - Costa Blanca te kopen.

In ons onroerend goed hebben we een breed scala aan appartementen te koop.

Wij bieden appartementen aan het strand of met een complete privé-ontwikkeling, waar u kunt genieten van uw zwembad, parkeerplaats, kinderspeelplaats of paddle-tennisbaan.

De constructie is gemaakt in overeenstemming met de geldende bouwvoorschriften. Ze hebben thermische en akoestische isolatie.

Ze hebben grote ramen met dubbele beglazing waardoor alle kamers toegang hebben tot zonlicht.


Geef niet de voordelen op van de appartementen te koop in Calpe - Costa Blanca

Geef niet de voordelen op die de Costa Blanca u biedt en koop een appartement te koop in Calpe - Costa Blanca.

Geniet elke dag van het jaar van de aangename wandelingen langs de kust, de heerlijke keuken van de plaats en van je favoriete sporten.

Neem contact met ons op en we zullen u informeren over de details die u nodig hebt.

U kunt ons bellen op (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

U kunt ook het snelle contactformulier invullen dat op het web wordt weergegeven of ons een e-mail sturen naar info@comparepropertiesspain.com

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero