Appartementen te koop in Denia - Costa Blanca

Eigendommen

Zijn gevonden 17 Eigenschappen

We zijn al in de zomer en je zou zeker in een paradijselijk strand van de intens blauwe zee willen zijn. Ontspannen in een hangmat onder een paraplu terwijl je luistert naar het gemurmel van de golven. Wij bieden u deze dromen en nog veel meer wanneer u een van onze appartementen te koop koopt in Denia - Costa Blanca.

De stad Denia ligt aan de Costa Blanca Noord. Het heeft verschillende kilometers kustlijn, met verschillende omgevingen, zoals brede stranden met fijn zand, rotsachtige stranden met prachtige onderwaterachtergronden, magische baaien met hun eigen charme en de jachthaven waar u de ligplaats van uw boot kunt huren.

Dit alles vergezeld door het prachtige klimaat van de Costa Blanca, milde winters en hete zomers, waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt.


Koop nu een van de appartementen te koop in Denia - Costa Blanca en dompel uzelf onder in uw zwembad

Je bent nog steeds op tijd om deze zomer te genieten van de warme wateren van de Middellandse Zee. Koop nu een van onze appartementen te koop in Denia - Costa Blanca en dompel uzelf onder in het spectaculaire zwembad.

Wij bieden verschillende soorten appartementen die u kunt kiezen op basis van uw voorkeuren. We hebben huizen aan zee. U kunt genieten van het onvergelijkbare uitzicht dat de Middellandse Zee biedt bij zonsondergang.

We bieden ook andere appartementen met een complete urbanisatie waar te rusten en plezier te hebben.

Maar als u de voorkeur geeft aan een huis in het centrum van de stad, dat voor alle diensten toegankelijk is, hebben wij ook een breed repertoire te bieden.


Appartementen te koop in Denia - Costa Blanca, ideale plek om te wonen

Denia is een internationaal toeristisch centrum en heeft alle diensten die u nodig heeft om comfortabel te leven. Daarom adviseren wij u om een van onze appartementen te kopen in Denia - Costa Blanca, omdat het de ideale plek is om het hele jaar door te wonen.

Maak je geen zorgen als je je nieuwe huis moet renoveren. We kunnen u ook helpen bij het beheren van alle aspecten met betrekking tot gemeentelijke bouwvergunningen, inhuurprofessionals, budgetstudies, enz.

Onze prioriteit is dat al deze procedures comfortabel en snel zijn.

Neem contact met ons op via e-mail info@comparepropertiesspain.com en wij zullen zo snel mogelijk reageren op al uw vragen. Onze jarenlange ervaring in de sector kan zeer nuttig zijn.

Wij zijn ook telefonisch bereikbaar (0034) 966 471 283 en

op de mobiel (0034) 634 329 574.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo