Appartementen te koop in Denia

Eigendommen

Zijn gevonden 17 Eigenschappen

De Costa Blanca Noord (Alicante) biedt de mogelijkheid om tal van voordelen te verwerven die er wonen. Voor de klant die geïnteresseerd is om te weten hoe hij in dit gebied van Spanje moet wonen, biedt ons makelaarskantoor enkele ideale appartementen te koop in Denia.

Denia is een zeer toeristische stad met meer dan 40.000 inwoners, die zich in de zomer met twee kan vermenigvuldigen. De reden hiervoor is omdat het een prachtige stad is, met spectaculaire stranden en te bezoeken gebieden.

Bovendien hebben veel van de inwoners van Denia een buitenlandse nationaliteit. De reden waarom ze hebben gekozen voor deze stad om een appartement te kopen, ligt in het klimaat. Als u het beu bent om in een stad te wonen waar de zon nauwelijks opkomt, waar het bijna dagelijks regent of waar het koud is, bieden onze appartementen in Denia u de mogelijkheid om elke dag te leven in een spectaculair klimaat.


Wilt u weten hoe een aantal van onze appartementen te koop zijn in Denia?

Een van de voorbeelden van appartementen te koop in Denia die onze makelaar biedt, heeft een mooie benedenverdieping in een complex van jachthavens (Denia-Alicante). De accommodatie ligt op een steenworp afstand van het strand, dus de locatie is perfect.

Het heeft twee slaapkamers en een badkamer. De keuken is in Amerikaanse stijl, de woonkamer is op hetzelfde moment eetkamer en heeft twee mooie terrassen. In een van deze kunt u direct toegang krijgen tot de community-pool.

In de buurt van het appartement kunt u bushaltes of supermarkten vinden, zodat u niet met uw eigen auto naar interessante plaatsen hoeft te reizen.


Wacht niet langer en begin te wonen in een van onze appartementen te koop in Denia

Als u wilt genieten van een geweldige familievakantie, begin dan uw dromen te vervullen met onze appartementen te koop in Denia. Ons makelaarskantoor wacht op u aan de Avenida del Pla, 130 Office 202 A - Javea - 03730, zodat u de professionaliteit van onze makelaars kunt leren kennen.

Je kunt ze alle vragen die je hebt over onze eigendommen of andere taken binnen handbereik stellen. Als u ons wilt bellen voordat u ons kent, kunt u ons bereiken op (0034) 966 471 283 of (0034) 634 329 574. Voor meer informatie kunt u ons een e-mail sturen naar info@comparepropertiesspain.com.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo