Appartementen te koop in Las Marinas-Denia

Eigendommen

Zijn gevonden 6 Eigenschappen

De Costa Blanca Noord is een van de meest spectaculaire plekken om op elk moment van het jaar van uw vakantie te genieten. Daarvoor heeft Real Estate Compare Properties Spain de beste appartementen te koop in Las Marinas-Denia.

Als u erover denkt om van uw vakantie aan zee te genieten, maar ook de gemeenschapsdiensten wilt hebben die een verstedelijking biedt, aarzel dan niet om een van onze appartementen te kopen.

Uw gezin kan genieten van een prachtig zwembad, paddle tennis of tennisbaan, evenals de speeltuin die de kleintjes van het huis zal verrukken.


Uitzonderlijk uitzicht op de appartementen te koop in Las Marinas-Denia

Een ander aspect om rekening mee te houden bij het kopen van een van onze appartementen te koop in Las Marinas-Denia, zijn de prachtige uitzichten op de intense blauwe zee die wordt aangeboden door woningen gelegen aan de frontlinie van de Middellandse Zeekust.

U kunt genieten vanop het ruime terras van uw appartement vanuit het aangename perspectief van de brede zee, of vanuit het uitzicht op het spectaculaire Las Marinas-strand, sensaties die u uitnodigen om te ontspannen en uit te rusten.

De luxe huizen zijn gebouwd met materialen van onverslaanbare kwaliteit, om het hele jaar door comfort te krijgen. Als u wilt, bieden wij ze ingericht, met een onberispelijke stijl.

Evenzo, als je een vriend van de sport bent, biedt Denia je een oneindig aantal opties, zowel nautisch als van een ander type (wandelen, fietsen, ...).


Kies een van onze Appartementen te koop in Las Marinas-Denia

Afgezien van de goede uitvoering bij de bouw van de gebouwen, is een ander belangrijk aspect om te waarderen bij het kiezen van een van onze appartementen te koop in Las Marinas-Denia, de goede bestaande communicatie via het spoor of snelwegen met de belangrijkste steden van het milieu, zoals evenals het gemak van toegang tot de luchthaven.

In de Real Estate Compare Properties Spain, kunnen we u zowel voor deze kwesties als voor alle omstandigheden die u oproept adviseren, aangezien wij ons al vele jaren in Spanje bevinden, wetende dat elk probleem perfect wordt behandeld.

Uiteraard zorgen wij ook voor alle procedures met betrekking tot de aankoop van uw appartement in Las Marinas-Denia, zodat vanaf de eerste dag uw hoofddoel rust en welzijn is.

Neem contact met ons op op ons kantoor in Jávea-03730. Avenida del Pla, 130. Kantoor 202 A.

Telefoon: (0034) 966 471 283

E-mail: info@comparepropertiesspain.com

Web: www.comparepropertiesspain.com

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo