Appartementen te koop in Las Rotas - Denia

Eigendommen

Las Rotas is een idyllische plek aan de Costa Blanca Noord, tussen Denia en Jávea. Het is een verzameling van voornamelijk rotsstranden die een maagdelijk en wild landschap bieden.

In deze unieke en exclusieve omgeving bieden wij u onze appartementen te koop in Las Rotas - Denia. Het is de perfecte plek om de natuur en het comfort van een buitengewoon huis te combineren.

Daarnaast biedt de Costa Blanca een klimaat zonder gelijke, van zachte winters waar je dagelijks van de zon kunt genieten. Het is de ideale plek om het hele jaar door van buitenactiviteiten te genieten.

Nu kunt u genieten van de prachtige zonsondergangen die de Middellandse Zee biedt, genietend van deze prachtige uitzichten vanaf uw terras.


De appartementen te koop in Las Rotas - Denia zijn perfect voor rust en ontspanning

De buitengewone appartementen te koop in Las Rotas - Denia zijn perfect voor rust en ontspanning op elk moment van het jaar.

Las Rotas is een van de meest exclusieve gebieden van Denia vanwege de prachtige natuurlijke omgeving. Hier kunt u genieten van de rust die nodig is om de agglomeraties van grote steden te vergeten.

Tegelijkertijd en gevestigd in het zuiden van Denia heeft alle diensten van een belangrijke stad.

Denia is een belangrijke stad met uitstekende verbindingen met de belangrijkste hoofdsteden van de Spaanse Levante. Het heeft verschillende winkelcentra, evenals een relevant cultureel en gastronomisch aanbod.

Als u van watersport houdt, bent u op de ideale plek om te kiezen tussen de verschillende sportstalletjes in de omgeving, waar u kunt oefenen zeilen, roeien, paddle-surfen, ...


De luxe appartementen te koop in Las Rotas - Denia zijn ontworpen voor jou

Wij weten wat u zoekt en de appartementen te koop in Las Rotas - Denia zijn ontworpen omdat ze voldoen aan alles wat u nodig heeft om comfortabel in uw huis te wonen.

Ze zijn gebouwd met uitzonderlijke materialen en hun perfecte afwerking geeft het huis een vleugje luxe.

Bezoek ons en we laten u graag alle kenmerken zien van deze fantastische huizen gebouwd in een unieke omgeving.

Je kunt onze professionele carrière volgen via sociale netwerken.

Onze kantoren bevinden zich aan de Avenida del Pla, 130 - Oficina 202 A de Jávea (Alicante) - C.P. 03730

Onze telefoons zijn: (0034) 966 471 283 en (0034) 634 329 574 en onze e-mail info@comparepropertiesspain.com

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo