Costa Blanca Eigenschappen Albir

Eigendommen

Zijn gevonden 132 Eigenschappen

Kun je je deze winter een stralende zon voorstellen terwijl je je ontspant in een strandstoel aan de kust? Nu hebt u de mogelijkheid om deze droom waar te maken als u de Costa Blanca Eigenschappen Albir bezoekt.

Albir is een prachtig resort dat volledig toeristisch is. Het is gelegen aan de Costa Blanca Noord en behoort tot de gemeente Alfaz del Pi.

Het heeft een mooi strand met kleine en ronde rotsblokken, die jaarlijks de Blauwe Vlag ontvangen, omdat het alle noodzakelijke diensten heeft om te genieten van een aangename dag in het gezelschap van uw familie.

De temperaturen in Albir zijn het hele jaar door ideaal. De hete zomers krijgen de frisheid van de zeewind en hun winters, warm en zonnig, zijn ideaal voor elke activiteit buitenshuis.

Dit is de fundamentele reden dat de meerderheid van de inwoners tot andere Europese landen behoort die besloten hebben zich in Spanje te vestigen op zoek naar de zon en de zee.

De keuken in Albir is buitengewoon. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten bereid met uitzonderlijke grondstoffen, zoals de verse vis en zeevruchten die dagelijks aankomen op de vismarkt van de vissershaven van Altea, die zich op twee kilometer afstand bevindt.

Een andere bevolking grenzend aan Albir is het internationaal bekende Benidorm.

In dit belangrijke toeristencentrum kunt u naast prachtige stranden met gouden en zachte zandstranden en warme en rustige wateren 24 uur per dag genieten van een breed scala aan recreatie en entertainment.


Bezoek aan de Costa Blanca Eigenschappen Albir, het is de beste optie om te rusten en te genieten

We hebben Albir-eigendommen van verschillende typen aan de Costa Blanca. Na een eerste gesprek zullen we bepalen aan welke eisen uw nieuwe huis moet voldoen.

We zullen een bestudeerde selectie van Costa Blanca Eigenschappen Albir maken die bij jouw profiel past en we zullen ze samen met een grote fotogalerij en een korte beschrijving van de functies sturen.

Aarzel niet om ons vragen te stellen over de eigendommen in Albir die u het meest interesseren.

Wij zullen graag al uw vragen beantwoorden en de informatie met betrekking tot de eigendommen in Albir uitbreiden.

Wij bieden u prachtige villa's gebouwd op de kliffen van de kustlijn, waarmee u de omvang van de Middellandse Zee kunt observeren.

Je kunt ook genieten van het kijken naar de vlucht van roofvogels, zoals de slechtvalk, die woont in het natuurpark van de Sierra Helada, of de meerdere meeuwen die vissen en de zee voeden.


Waarom adviseren wij u om te Costa Blanca Eigenschappen Albir?

Als u in een ontspannen sfeer wilt wonen met een prachtig uitzicht op de Peñón de Ifach en de stad Calpe, dan is de Costa Blanca Eigenschappen Albir de plaats waar u denkt.

Je hebt vast wel een familielid of kennis die ervoor gekozen heeft om je woning naar de Costa Blanca te verhuizen.

Hij kan u beter dan wie ook adviseren over de voordelen van het verwerven van een woning in Albir en het hele jaar door genieten van de voordelen van de Spaanse Costa Blanca.

Neem contact met ons op door het snelle formulier in te vullen dat op internet verschijnt of stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com

Als u wilt, kunt u ons bellen op (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

Maak je geen zorgen over de taal, want onze makelaars zijn meertalig en zullen je perfect van dienst zijn.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo