Eigendom te koop in Albir - Spanje

Eigendommen

Zijn gevonden 188 Eigenschappen

Kun je je voorstellen dat je geniet van een buitengewoon uitzicht op de Middellandse Zee op een klif van het natuurpark Sierra Helada? Maak dat mogelijk door een onroerend goed te koop te kopen in Albir - Spanje.

Albir is een van die charmante plekjes waar je aan de Spaanse Costa Blanca van kunt genieten.

Het is een kleine populatie van niet meer dan tienduizend inwoners, waarvan meer dan de helft uit andere landen in Noord-Europa.

Dit grote aantal Europese inwoners heeft besloten zich te vestigen in de Albir om te genieten van een ontspannen en gezond leven, op een prachtig strand en met een buitengewoon natuurpark waar u kunt genieten van de wonderen die de natuur ons biedt.

Op deze prachtige plek bieden wij u de mogelijkheid om een onroerend goed te koop aan te schaffen, zodat u kunt genieten van milde en zonnige winters met gemiddelde jaartemperaturen die 20 graden oscilleren.


Wat voor soort onroerend goed te koop in Albir - Spanje zou u verkiezen?

Als u heeft besloten om een onroerend goed te koop te kopen in Albir - Spanje en te genieten van het prachtige klimaat en het prachtige strand, moet u er rekening mee houden dat wij u een breed scala aan eigenschappen aanbieden.

Afhankelijk van uw behoeften kunt u uw favoriet kiezen. Laat u adviseren door onze lange professionele ervaring, zodat u eindelijk toegang heeft tot uw ideale huis.

Na een klein interview waarin we illusies en wensen over uw nieuwe huis in Albir zullen uitwisselen, zullen we de vereisten identificeren die voor u essentieel zijn bij het kopen van uw nieuwe huis en wij zullen u een reeks relevante opties bieden.

We luisteren altijd naar uw behoeften om u het soort huis te bieden dat u echt wilt.

We hebben een breed scala aan eigenschappen waaronder we fantastische villa's met eigen perceel met zwembad, appartementen met prachtig uitzicht op zee, gezellige bungalows met gemeenschapsontwikkeling, herenhuizen opgenomen in de stedelijke kern, enz.


Geef deze winter niet op om te genieten van de zon en koop een onroerend goed te koop in Albir - Spanje

Als u een onroerend goed te koop in Albir - Spanje koopt, kunt u genieten van deze winterzon en ontspannende wandelingen langs de kust.

Vertrouw op onze lange professionele ervaring die we tot uw dienst stellen zodat de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje comfortabel en effectief is.

Aarzel niet om ons te vragen over alle vragen die u worden gesteld over het proces van het kopen van een huis.

Onze ervaren meertalige makelaars in onroerend goed zullen u vriendelijk bijstaan en u zult geen enkel probleem van begrip hebben bij het uiten van uzelf.

Als u meer wilt weten over ons, kunt u ons volgen op sociale netwerken en onze activiteiten bekijken.

Als u wilt kunnen wij u op de hoogte houden van al ons vastgoednieuws. Meld u hiervoor aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig nieuws van ons.

Een andere optie is om het snelle contactformulier in te vullen, waar u ons kunt vragen over onze huizen en over elke procedure met betrekking tot de aankoop van het huis in Spanje.

Vergeet niet dat we u ook een post-sale service aanbieden waar we al uw twijfels zullen ophelderen.

Stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com of bel ons op (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

We zullen op je wachten.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo