Avertissement

Volgens de wet 34/2002, van 11 juli, over de diensten van informatie en elektronische handel met informatie (LSSI-CE), we alle cliënten en gebruikers van de website op de hoogte door middel van deze juridische rekening mee dat de eigenaar van deze website is te vergelijken SPAIN (e-mail: info@comparepropertiesspain.com) met de plaats van vestiging van: vergelijken SPANJE.

Geheimhouding en gegevensbescherming

Volgens de wet 15/99 (Ley Organica) over de bescherming van persoonsgegevens, wij u hierbij informeren dat de gegevens aan ons gegeven wordt opgeslagen in een database, eigenaar van dat is te vergelijken SPAIN, en het enige doel daarvan is om te handelen in uw belang en volgens uw verzoek. In geen geval zullen deze gegevens worden gegeven voor andere doeleinden aan derden. Dit is in overeenstemming met de wet van de bescherming van gegevens van de LORTAD (Ley Organica 15/1999, 13 december)

HET RECHT VAN Oposition CORRECTIE EN Actualisatie DATA

Volgens de techniek. 5 van de organieke wet 15/99 voor de bescherming van persoonlijke gegevens, informeren wij de persoon van wie de informatie wordt gevraagd in dit document over het bestaan van een database eigendom van hotels te vergelijken SPANJE, waarin de persoonlijke gegevens worden opgeslagen. Door middel van het verzenden van uw gegevens in onze formulieren en documenteer je begrijpt en uitdrukkelijk toestaan dat de communicatie van deze informatie om hotels te vergelijken SPANJE evenals de derden die voor ons werken op uw rekening. Het recht van toegang, rectificatie, annulering en oppositie zal kunnen worden uitgeoefend door het versturen vergelijken SPAIN (info@comparepropertiesspain.com) een e-mail te sturen naar de persoon die verantwoordelijk is voor de behandeling van persoonsgegevens, op basis van de huidige wetgeving " .

DISCLAIMER

Het materiaal dat in al onze marketing materiaal is opgesteld voor informatieve doeleinden. De informatie hierin is niet aan te worden beschouwd als een basis van een contract of verbintenis.

De informatie is niet te worden opgevat als een aanbod, uitnodiging of aansporing tot investeren en meningen geuit kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Geen persoonlijke aanbeveling wordt gedaan om u en het verleden is geen garantie voor de toekomst.

Vergelijken SPANJE fungeren als een inbrenger en we raden het gebruik van een advocaat om te adviseren over een schriftelijke contractuele overeenkomsten.

Het is ook de verantwoordelijkheid van uw advocaat om eventuele eigendomsbewijzen en bankgarantie toegeschreven aan uw woning te controleren.

Het is onze verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een inspectie van de genoemde woning, maar dit op geen enkele manier maakt ons aansprakelijk of contractueel verplicht.

Directeur général

Né à Minorque (Islas Baleares) de parents anglais, parle catalan/van, Castellano, Anglais et français. Auparvant 10 ans active dans le monde financier, achat de propriétés en Espagne pour les investisseurs étrangers. Ses domaines d'expertise sont les hypothèques, le transfert international avec les facilités de change et l'immobilier. A grandi dans les zones touristiques de l'Espagne, a une vaste connaissance de ce que l'investisseur dans l'immobilier recherche, et a développé depuis son jeune âge un talent de communication et le souci du service à la clientèleNotre région

Costa Blanca Nord couvrant les villes de Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,et ses environs.

Agrandir le plan

Nos partenaires

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero