Goedkope villa's in Calpe Spanje

Eigendommen

Zijn gevonden 377 Eigenschappen

Wil je in Spanje wonen? Wil je elke dag van het jaar van zon en zand genieten? Wij bieden goedkope villa's in Calpe, Spanje.

Nu hebt u de ideale gelegenheid om in Spanje te komen wonen. Calpe is een stad gelegen aan de Spaanse Noord-Costa Blanca.

Hierin heb je alle noodzakelijke diensten om comfortabel te leven zoals winkelcentra, talloze winkels, restaurants waar je de typische gerechten van het gebied kunt proeven en vele uitgaansgelegenheden, livemuziek voor alle leeftijden, bars, kiosken, enz.

Voor liefhebbers van watersport is Calpe de ideale plek omdat het een mooie jachthaven heeft om uw boot af te meren of een verscheidenheid aan watersporten te beoefenen.

Daarnaast is Calpe goed bereikbaar via de rijksweg en de snelweg met het vliegveld van Alicante en de omliggende steden.


Onze goedkope villa's in Calpe Spanje zijn van alle gemakken voorzien

Als u wilt wonen, omringd door de natuur en met een prachtig uitzicht, is het nu de tijd om een van onze goedkope villa's in Calpe, Spanje, te kopen.

Je hebt de mogelijkheid om ontspannen te leven in een prachtige woonomgeving en met het gezelschap van een uitgelezen buurt.

Calpe is een stad gekozen door duizenden inwoners van andere Europese landen. Hier kunt u genieten van een rustig leven en uw favoriete buitenactiviteiten doen dankzij de geweldige temperaturen die het hele jaar door worden genoten, en dicht bij de fantastische Middellandse Zee.

Wij bieden u nieuwbouw of doorverkoop chalets. Als u een opknapbeurt of hervorming wilt, aarzel dan niet om naar ons toe te komen.

Wij adviseren u graag over het soort professionals dat u nodig heeft en wat is vastgelegd in de huidige Spaanse bouwvoorschriften.

Daarnaast hebben we een breed portfolio van vertrouwde professionals, die we u kunnen aanbevelen om uw bouwwerkzaamheden uit te voeren.


Vertrouw ons en geniet van goedkope villa's in Calpe, Spanje

We hebben een breed scala van goedkope villa's in Calpe, Spanje. Het is nu tijd voor u om uw ideale huis te vinden om op elk moment van het jaar van de zon en de zee te genieten.

We hebben een lange carrière in de vastgoedsector.

Ons team van agenten heeft een geweldige ervaring, dus zij zullen u perfect adviseren over alle noodzakelijke vereisten om een huis in Spanje te kopen.

Wij helpen u bij het beheer van verblijfsvergunningen, hypotheekbeheer, wisselkantoor, levensverzekering, gezondheid, automobiel, etc.

Vul het snelle contactformulier in dat op het web wordt weergegeven of stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com.

U kunt ons ook bellen op (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo