Goedkope villa's in Calpe

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 118 Aanbod

Vandaag willen we u laten weten dat we onroerend goed in ons vastgoed voor iedereen beschikbaar hebben. Om aan de Costa Blanca te wonen, kunt u ook goedkope villa's in Calpe kopen.

De redenen voor het afkalven van de huizen zijn in feite de vermindering van het bebouwde oppervlak, de locatie en als het pand gerenoveerd moet worden, vooral in de keuken en badkamers.

We hebben veel villa's gelegen in de gemeente Calpe, aan de Costa Blanca Noord, omringd door mediterrane pijnbomen en weelderige vegetatie.

Het is de ideale plek om ontspannen te leven en te genieten van de prachtige zon die de Costa Blanca ons biedt.

Het zijn huizen met twee of drie slaapkamers en een of twee badkamers. Door niet voor het strand te zijn, vermijdt u de agglomeraties van de steden en kunt u genieten van de natuur en de rust.


Wij bieden goedkope chalets in Calpe, zodat u niet hoeft op te geven met genieten van de zon aan de Costa Blanca

Met de goedkope villa's in Calpe die wij aanbieden, kunt u genieten van het uitstekende klimaat van de Costa Blanca, waar de zon meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt en de neerslag bijna nihil is.

Hierdoor kunt u op elk moment van het jaar van uw favoriete outdoor-activiteiten genieten.

Het is de ideale plek om te wandelen terwijl u geniet van het prachtige mediterrane landschap.

Het is ook heel gebruikelijk voor atleten om van fietsroutes te genieten.

En natuurlijk allemaal zonder de uitzonderlijke stranden van goud en fijn zand op te offeren die Calpe ons biedt.


Bezoek onze website voor de goedkope villa's in Calpe die we beschikbaar hebben en u zult geboeid zijn door hun eigenschappen

Bezoek onze goedkope villa's in Calpe op het internet en u zult zien dat ze uitstekende eigenschappen hebben. Maar als u hierin verbeteringen wilt aanbrengen, aarzel dan niet om het ons te vragen.

We hebben een breed portfolio van vertrouwde professionals, evenals de technici die u mogelijk nodig hebt, zoals architecten, landmeters, decorateurs, enz.

Daarnaast adviseren wij u ook over de benodigde gemeentelijke vergunningen, tuinonderhoud en zwembadonderhoud, verzekeringen en eventuele after-sales service die u nodig heeft.

Vertrouw ons. Wij bieden u een eerlijke service tijdens het hele proces van het kopen van een huis in Spanje.

Maak je geen zorgen over de taal, want ons ervaren team van agenten is ook meertalig en helpt je op een professionele en nauwe manier.

Om contact met ons op te nemen, vult u het snelle contactformulier in dat op het web verschijnt of stuurt u ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com.

Bel ons indien u dat wenst op (0034) 966 471 283 of (0034) 634 329 574.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero