Huizen te koop in Albir Spanje

Eigendommen

Zijn gevonden 188 Eigenschappen

Wij bieden huizen te koop in Albir, Spanje, omdat het een van de favoriete bestemmingen is voor de meeste inwoners van Noord- en Midden-Europa.

Albir is een klein stadje dat behoort tot de bevolking van Alfaz del Pí, gelegen aan de Costa Blanca Noord.

Meer dan de helft van de bevolking behoort tot andere Europese landen die hebben besloten zich te vestigen op deze paradijselijke plek op zoek naar de zon, de zee en een gezonde levensstijl.

Albir grenst aan Benidorm, de bakermat van het wereldtoerisme, waar u 24 uur per dag entertainment, livemuziek, disco's, shows, internationale restaurants, winkels, etc. zult vinden.

De buitengewone natuurlijke schoonheid van Albir maakt het gemakkelijker voor u om een groot aantal paradijselijke hoeken te fotograferen om ze op uw sociale netwerken te delen.

Albir heeft prachtige kliffen met een uitstekende zeebodem, ideaal om te duiken.

Het ongelooflijke uitzicht op de Middellandse Zee met de Peñón de Ifach en Calpe, zijn ongeëvenaarde momenten en van maximale schoonheid.

Om zijn strand van ronde en kleine stenen, wordt elk jaar de "Blauwe Vlag" verleend vanwege zijn buitengewone omgevingsvoorwaarden en zijn diensten en faciliteiten van topkwaliteit.

Geef deze winter niet op om te genieten van de vele strandbars en winkels aan de boulevard, waar je de mogelijkheid hebt om allerlei items voor het strand te kopen, zoals badpakken, slippers, zonnebrillen, zonnebrillen, drijvers en matten, enz.


Onze huizen te koop in Albir Spanje hebben alle diensten die u wenst

Als u een van onze huizen te koop koopt in Albir, heeft u alle diensten waar u comfortabel wilt wonen.

Albir is een kleine stad die exclusief van het toerisme leeft en heeft allerlei winkelcentra, supermarkten, verschillende winkels, apotheken, evenals meerdere amusements- en vrijetijdsgelegenheden.

Het heeft een uitstekend wegennetwerk dat u snel en veilig naar uw interessante bestemmingen brengt.

In deze omgeving met buitengewone natuurlijke schoonheid en met het gemak van alle services binnen handbereik, bieden wij verschillende soorten huizen te koop aan.

Stel je een groot appartement voor op de eerste lijn, vanwaar je de verschillende blauwtinten van de Middellandse Zee kunt zien.

Met het klimaat van de Costa Blanca kunt u op elk moment van het jaar ontbijten op uw terras terwijl u geniet van een onovertroffen omgeving.


Wij bieden verschillende soorten huizen te koop in Albir Spanje

Afhankelijk van uw behoeften kunnen wij u verschillende soorten huizen aanbieden in Albir Spanje.

Na een eerste gesprek, zullen we een profiel maken van het huis dat u wilt en wij zullen u een welgekozen selectie aanbieden die u kunt kiezen.

Aarzel niet om ons vragen te stellen over de te koop staande huizen in Albir, die u het meest interesseren.

Ons team van makelaars helpt u in uw taal zodat u geen communicatieproblemen heeft.

We hebben een lange carrière die we tot uw dienst stellen om uw huis in Spanje comfortabel en snel te maken.

Vul het snelle contactformulier in dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Als u wilt, kunt u ons telefonisch bereiken:

(0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo