Huizen te koop in Denia - Costa Blanca

Eigendommen

Zijn gevonden 23 Eigenschappen

Wilt u het hele jaar door wonen aan de Middellandse Zee om van zijn buitengewone stranden te genieten? Ben je een groot liefhebber van buitenactiviteiten?

Nu laten we je dromen uitkomen. Wij bieden huizen te koop in Denia - Costa Blanca, waar u het hele jaar door kunt genieten van een prachtig klimaat dat u toelaat om die sporten of buitenactiviteiten te doen die u leuk vindt.

De Costa Blanca Noord biedt een klimaat van milde en milde winters en lange zomers, zeer geschikt om te genieten van lange seizoenen van baden in de zee.

Als je bovendien van gezond leven houdt, is Denia de perfecte plek om te gaan wandelen door de gevarieerde routes langs de kust of door het natuurpark van El Montgò.


Wij bieden u de beste huizen te koop in Denia - Costa Blanca

Wij bieden u de beste huizen te koop in Denia - Costa Blanca. Laat ons weten wat uw vereisten zijn bij het kiezen van een woning en wij zullen u verschillende relevante opties aanbieden.

We hebben verschillende soorten eigenschappen: appartementen, villa's, duplexen, penthouses of coupletten. We hebben huizen met een prachtig panoramisch uitzicht op de zee. Anderen met privétuinen, zwembad en solarium.

Ze liggen dicht bij recreatiecentra en winkelcentra met supermarkten, kleding- en schoenenwinkels.

Sommige huizen zijn nieuw gebouwd en andere zijn doorverkocht. Als u zich bovendien aan uw smaak en behoeften wilt aanpassen, kunnen we de juiste professionals adviseren om een bevredigende taak uit te voeren.


Huizen te koop in Denia - Costa Blanca, uw nieuwe thuis

Neem contact met ons op en wij zullen u onze huizen te koop aanbieden in Denia - Costa Blanca. We zijn ervan overtuigd dat u verliefd zult worden en dat zij uw nieuwe thuis zullen zijn. Geef niet op in de buurt van het strand en geniet van de prachtige zon van de Costa Blanca.

In ons onroerend goed ontvangt u een bevredigende persoonlijke aandacht. We zullen enthousiasme en vastberadenheid toveren om het huis van je dromen te vinden.

Laat je leiden door onze agenten. Zij zullen u, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, adviseren over het wisselen van valuta, het afsluiten van een verzekering, het beheer van een hypotheek, het herstel van het huis of de service van onderhoud en tuinieren van dezelfde.

Bel ons op (0034) 966 471 283 en wij zullen u hartelijk bijstaan in uw taal, zodat u geen vertaalproblemen heeft.

Maar als u wilt, kunt u ons snelcontactformulier op internet invullen of een e-mail sturen naar info@comparerpropertiesspain.com

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo