Huizen te Koop in Javea Spanje

Eigendommen

Zijn gevonden 0 EigenschappenGeen woningen gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht.
Tips voor het kopen van onroerend goed aan de Costa Blanca in 2017

Met de huizenmarkt en de volledige normalisering met open hypotheek kraan, 2017 streeft naar een positief jaar voor huisvesting zijn.

Bent u het denken van het kopen van onroerend goed aan de Costa Blanca in 2017? Dingen zijn veel beter dan jaren geleden. De huidige situatie stelt ons in staat om veel ruimte om verschillende soorten huisvesting, toegang tot de financieringsvoorwaarden dat vrijwel van de kaart verdwenen tijdens de economische crisis te kiezen.

Als u huisvesting te kopen in 2017, raden wij het volgende.

1. Let huishoudens met hogere capaciteit herwaarderingssysteem.

Ongeacht of behuizing is bestemd voor investeringen, moeten we de vooruitzichten voor de groei en de waardering van het gebied en eigendom te analyseren. We zijn in een tijd waarin de investeringen in woningen is de meest winstgevende weinig kan worden gedaan, maar het is de moeite waard te onderzoeken of deze rendementen hoger kunnen zijn.

2. Kies de hypotheek die bij u past.

Het huidige moment biedt zeer gunstige hypotheek voorwaarden voor de koper. Aprovéchalas.

3. herinnert eraan dat de maandelijkse hypotheek niet hoger mag zijn dan 30% van de netto-inkomen van het huishouden.

Hoewel uitbreiding van het zoekveld in hoger geprijsde woningen die we betere opties vinden op alle niveaus, moeten we oppassen niet in de schulden te gaan op een niveau dat we niet kunnen veroorloven.

4. Kies OK als je moet nieuwste behuizing, tweedehands of te hervormen.

Het gebruik van elk huis zal reageren op deze vraag. Een nieuw huis zal ons helpen als we wonen of besteden veel tijd in het, terwijl een gerenoveerd huis ideaal voor een strandvakantie eigenschap die we willen winst te maken door middel van de huur kan worden.

5. Let op de locatie alvorens te kopen.

Of het nu gaat om te leven, te huur, factoren zoals het bestaan van het openbaar vervoer, groene zones, de nabijheid van winkels en scholen altijd boven uw investering.

Compare Properties Spain, huizen te koop in Jávea, Spanje.

Vergelijk Properties Spanje is uw onroerend goed in Javea aan de Costa Blanca Noord. Onze ervaring en kennis van het gebied, geeft ons de mogelijkheid om deskundige service te bieden, zodat u door de complexiteit van het koopproces in Spanje.

Onze diensten omvatten al uw behoeften voor en na de aankoop van uw nieuwe woning. juridische bijstand en hypotheken, een wisselkantoor, verzekeringen (gezondheid, leven, thuis of in de auto) en onderhoud, renovatie en de bouw zijn enkele van de diensten die wij leveren.

Bekijk onze catalogus van woningen.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo