Jalón Valley Villas te koop

Eigendommen

Zijn gevonden 9 Eigenschappen

Als u wilt wonen op een plek midden in de natuur, waar het milde winterweer u buiten maakt van die activiteiten die u zo leuk vindt, raden wij u aan Jalón Valley Villas te koop te bezoeken.

Jalón is een prachtige stad gelegen in het binnenland van de Costa Blanca Noord. Gezien de nabijheid van de Middellandse Zee, kunt u genieten van uitstekende temperaturen, evenals de hete en lange zomers, de winters zijn zacht en zonnig.

Het ligt in een prachtige natuurlijke omgeving, waar je eind februari of begin maart kunt genieten van de spectaculaire schoonheid van de amandelbomen in bloei.

Gezien de goedheid van zijn klimaat en zijn natuurlijke omgeving, is zijn demografie de laatste jaren aanzienlijk toegenomen, omdat er prachtige urbanisaties van eengezinswoningen zijn gebouwd, meestal bewoond door inwoners van andere Europese nationaliteiten, in principe Brits, hoewel het ook erg belangrijk is Duitse kolonie.

Een ander kenmerk dat in de hele regio bekend is, is het traditionele parcours dat zich elke zaterdag in "La Chopada" bevindt, een pittoreske plaats en een ontmoetingsplaats voor bezoekers van alle nationaliteiten.


Geniet van de zon en de rust in Jalón Valley Villas te koop

Geef niet op te leven in een fantastisch huis omringd door de natuur. Nu heeft u in Jalón Valley villa's te koop van verschillende soorten villa's, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past.

Wij bieden prachtige eengezinswoningen met een prachtig perceel waar u lange ochtenden doorbrengt, ontspannen in uw zwembad of in het grote solarium eromheen.

U krijgt de gelegenheid om, samen met uw familie en vrienden, vertederende barbecues in uw tuin te maken.

U zult blij zijn met het aangename gezelschap van uw dierbaren in de aangename zomeravonden die u doorbrengt op het terras van uw chalet.


Jalón Valley Villas te koop, de ideale oplossing om ontspannen te leven

Nu heb je de mogelijkheid om in Jalón Valley Villas te koop te wonen en te genieten van de rust en zon van de Costa Blanca.

Bezoek ons ruime aanbod aan villa's in Jalón op onze website. We helpen u graag om uw twijfels over de huizen die u het meest interesseren op te lossen.

Vul het snelle contactformulier in dat op het web wordt weergegeven en we nemen contact met u op om u te helpen.

Als u meer wilt weten over ons, volg ons dan op sociale netwerken. Je zult aangenaam verrast zijn door onze geweldige activiteit.

We zullen u graag uw telefoontje of uw e-mail ontvangen. Contacteer ons op:

Telefoons: (0034) 966 471 283 of (0034) 634 329 574

E-mail: info@comparepropertiesspain.com

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo