Javea onroerend goed te koop

Eigendommen

Zijn gevonden 0 EigenschappenGeen woningen gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht.
Als u in een magische hoek van de Spaanse Costa Blanca wilt wonen, bieden wij u in Javea onroerend goed te koop aan, waar u kunt genieten van de zon en het strand.

Javea is een prachtige stad gelegen aan de Costa Blanca Noord.

Meer dan de helft van de inwoners is van buitenlandse afkomst, die hebben besloten om op deze plek te blijven om te genieten van het prachtige klimaat met milde en zonnige winters en de prachtige gouden zandstranden.

De kust van Javea wordt beschouwd als de mooiste van Spanje. Het is samengesteld uit een zeer gevarieerde geografie, met prachtige hoeken en grotten alleen toegankelijk door de zee.

Als je enthousiast bent over duiken of snorkelen, dan heb je in Javea spectaculaire grotten die ideaal zijn om deze sporten te beoefenen en de rijkdom van de zeebodem kennen.

Daarnaast heeft u in Javea een belangrijk en gevarieerd sportaanbod. Accounts met de Jávea Golf Club, Tennis Club of de Yacht Club waar u verschillende soorten boten kunt huren (zeilen, motor, kajaks, motorboot varen, etc.)


Wij bieden u in Javea onroerend goed te koop van verschillende kenmerken

We hebben een breed aanbod aan woningen, daarom bieden wij u in Javea onroerend goed te koop aan, zodat u lange perioden van rust kunt doorbrengen of kunt beslissen om uw woning hier te herstellen.

Stelt u zich eens voor in een prachtig appartement met een prachtig uitzicht over de zee, met de eilandjes of baaien die de kust op dit punt biedt.

Misschien geeft u de voorkeur aan een villa, met zijn individuele perceel waar u kunt genieten van uw zwembad en solarium.

In elk geval worden onze panden gebouwd in overeenstemming met de geldende bouwvoorschriften.

Ze hebben de aanbevolen akoestische en thermische isolatie, evenals grote ramen met dubbele beglazing zodat zonlicht toegang heeft tot alle kamers van het huis.


Raadpleeg ons de huizen in Javea onroerend goed te koop die we hebben

Neem contact met ons op over de soorten huizen die wij in Javea aanbieden. We hebben een groot aantal eigenschappen met verschillende kenmerken.

Wij bieden u de mogelijkheid om via het web contact met ons op te nemen. Vul het snelle contactformulier in en we lossen de vragen die u ons stelt onmiddellijk op.

U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@comparepropertiesspain.com.

Volg ons op sociale netwerken en je zult onze activiteit bekijken en je zult meer over ons te weten komen.

Als u liever rechtstreeks met ons spreekt, stellen we u twee telefoons ter beschikking waar we u vriendelijk en in uw taal zullen bijstaan.

Telefoons: (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo