Landhuizen te koop in Denia

Eigendommen

Zijn gevonden 0 EigenschappenGeen woningen gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht.
Denia wordt gekenmerkt als een internationaal toeristisch centrum gezien de goedheid van het klimaat en de uitstekende stranden met gouden zandstranden. Naast al het bruisende toeristencentrum, heeft het prachtige woonomgevingen waar u landhuizen kunt vinden te koop in Denia.

Als u wilt ontspannen wonen, genieten van de zon van de Costa Blanca, maar omringd door een gezonde bergomgeving, is Denia de ideale plek.

Het imposante Montgò-bergmassief van zevenhonderd meter hoog met zijn natuurpark, brengt een spectaculaire schoonheid naar de omgeving waar men kan genieten van de gevarieerde rijkdom aan dier- en plantensoorten.

In deze uitzonderlijke plaats vindt u de magische hoek waar u naar op zoek bent om te leven. Ondergedompeld in een groot mediterraan dennenbos dat frisheid aan de omgeving geeft, maar zeer dicht bij de zee.


In de landhuizen te koop in Denia heb je bergen, zon en strand

In de omgeving van de stedelijke kern en zeer goed verbonden met het strand en andere relevante steden, bieden wij u landhuizen te koop in Denia.

Deze huisjes, gelegen in de omliggende wijken of in het gebergte "El Montgò", bieden u de mogelijkheid een ontspannen levensstijl te leven, weg van het bruisende toeristencentrum, hoewel op korte afstand van het strand.

Vele malen heb je vanuit je landhuis een spectaculair uitzicht op de zee, anderen zullen worden omringd door lokale gewassen of het inheemse dennenbos. Je vindt ze ook in kleine districten rond Denia.

In ieder geval garanderen wij altijd een uitstekende uitvoering van de constructie, conform de basis bouwvoorschriften.


De landhuizen te koop in Denia zullen je levensstijl veranderen

Als u het strand of de watersporten niet wilt opgeven, maar u wilt rustig wonen op een plek midden in de natuur, raden we u aan een van onze landhuizen te kopen in Denia.

Neem contact op met ons onroerend goed en we regelen een afspraak om u onze buitenverblijven te laten zien. U zult verrast zijn door de professionaliteit van onze medewerkers.

Wij zijn er om u te helpen bij het oplossen van problemen met betrekking tot de aankoop van uw landhuis. Wij zullen u adviseren over het contract van koop-verkoop, notaris, registratie van onroerend goed, belastingen, kosten, enz.

Stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com of bel ons op (0034) 966 471 283 en we zullen u vriendelijk bijstaan.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo