Landhuizen te koop in Jalón

Eigendommen

Zijn gevonden 0 EigenschappenGeen woningen gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht.
Als u graag in een landelijk gebied wilt wonen, omringd door natuur en schoonheid, heeft Compare Properties Spain enkele landhuizen te koop in Jalón die ideaal zijn om geen oude gebruiken achter te laten.

Onze panden te koop combineren de traditie van een gezellig stadje met de moderniteit van onze designmaterialen. Ons team van professionals zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van een analyse van uw smaak en behoeften om u te adviseren over de beste huisvesting.

Sommige van onze landhuizen in Jalón hebben geweldige terrassen en zwembaden om te genieten van de beste tijd, op de best mogelijke plaats. Als u van barbecues of andere familiefeesten houdt, kunt u deze in onze landhuizen zo vaak uitvoeren als u wilt.


Jalón, een ideale plek om te genieten van onze landhuizen te koop

De landhuizen te koop in Jalón die Compare Properties Spain haar klanten aanbieden zijn gelegen in prachtige gebieden van de Costa Blanca Noord (Alicante). Jalón bevindt zich meer bepaald in het binnenland van de provincie Alicante. Dankzij de ligging op de kaart, hebben de inwoners van deze fantastische stad (meestal buitenlanders) het geluk om het hele jaar door van een stralende zon te genieten. Volgens experts ondersteunt dit gebied van Alicante meer dan 2.800 uur per jaar.

De natuur is een van de belangrijkste kenmerken van Jalón. Als u van leven houdt, omringd door bergen, bergen en valleien, zijn onze landhuizen uw keuze. Bovendien kunt u in sommige van onze huizen te koop wonen in een huis met een prachtig uitzicht.

De nabijheid van de Middellandse Zee stelt u in staat om gemakkelijk en snel naar de belangrijkste stranden van de Costa Blanca Noord te gaan. Ontdek de diepten van de Middellandse Zee en speel plezier in zijn zachte zand.


Wilt u een van onze landhuizen kopen in Jalón?

Als u overweegt een van onze landhuizen te kopen in Jalón, kunt u contact opnemen met onze makelaars. Als u wilt gaan wonen in een van onze prachtige landelijke huizen, kunt u ons kantoor bezoeken aan de Avenida del Pla, 130 Office 202 A - Javea - 03730.

Als u liever telefonisch of per e-mail contact met ons opneemt, kunt u dit doen door ons te bellen op (0034) 966 471 283 | (0034) 966 471 283 of ook, een e-mail schrijven naar info@comparepropertiesspain.com.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo