Landhuizen te koop in Javea

Eigendommen

Zijn gevonden 0 EigenschappenGeen woningen gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht.
Voel de natuur met de landhuizen te koop in Javea

Als u een natuurliefhebber en ook uw droom is om te kunnen leven, omringd door haar te vergelijken Heeft de meest wenselijke landhuizen te koop in Javea voor u.

Ons bedrijf heeft verschillende eigenschappen gekozen, zodat u meer dan 20 landhuizen kunt kiezen. Elk van hen past perfect aan uw behoeften. Wij bieden u traditionele landhuizen aan, maar zonder de charme van een woning te verlaten met veel geschiedenis en oudheid.

Als uw wens is om te wedden op het modernisme, te vergelijken biedt ook het meest uitgelezen en modern landhuis huis, zodat u kunt genieten van uw huis hoek van het observeren om je heen, de aard van deze prachtige stad als Javea.

Kan ik genieten van de natuur in Javea als ik besluit om een landhuis te kopen?

Het antwoord op of u de aard van Javea wilt genieten als u ervoor kiest om een landhuis te koop te kopen, is duidelijk ja. Javea ligt op een bevoorrechte plaats in de provincie Alicante (Costa Blanca).

Reden hiervoor is dat het een zeer toeristische stad geworden is. Daarnaast heeft de charmes van Javea hebben veroorzaakt aan de bevolking te verhogen na verloop van tijd ITS, waar de inwoners van vreemde nationaliteit in de meerderheid zijn.

In Javea vindt u niet alleen in staat zijn om de aard van de Costa Blanca overwegen, maar je zult ook de mogelijkheid van het lopen door deze door te wandelen of te fietsen. Maak wandel- of fietsroutes met uw familie of vrienden en bekijk de mediterrane lucht. Let op het prachtige uitzicht op Javea en blijf verliefd op deze stad.

In ons onroerend goed zullen wij u de beste landhuizen te koop in Javea laten zien. Bezoek ons en wij laten u zien.

We willen dat u de stad zelf ontdekt door een van de landhuizen te koop in Javea te kopen

We hebben je slechts een klein deel van deze stad in de regio Marina Alta verteld. Maar u kunt genieten Ook betoverende stranden van puur zand en helder water, baaien met mysteries, een unieke vrije tijd, kunst en cultuur, etc ... Als u wilt weten in detail elk kenmerk van Javea wij u adviseren om een van het land te kopen huizen te koop die wij ter beschikking stellen.

Contacteer ons nu en ontdek de beste landhuizen te koop in Javea

Als u van Javea en de natuur houdt, is uw oplossing in Vergelijk eigenschappen. Als u vastbesloten bent om een landhuis te kopen of nog steeds twijfels heeft over een bepaald aspect, helpen wij u om het te verwijderen. Wij zijn gevestigd in Avenida del Pla, 130 Office 202, in Javea (Alicante). U kunt ons bellen op ook 966 471 283 of 966 471 283. U kunt ons een e-mail ook naar info@comparepropertiesspain.com

KOM ONS WEER TE WETEN! Wij hebben de beste landhuizen te koop in Javea!

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo