Makelaar in Javea

Eigendommen

Zijn gevonden 0 EigenschappenGeen woningen gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht.
Als je erover hebt nagedacht om op een andere manier op vakantie te gaan of van je pensioen te genieten, op een andere plek, biedt ons makelaarskantoor in Javea je de mogelijkheid om in een prachtige stad aan de Costa Blanca te wonen.

In onze catalogus van woningen in Javea kunt u kiezen uit meer dan 700 woningen, eerste en tweedehands. Zodat u het volle recht krijgt bij de aankoop die u doet, heeft ons makelaarskantoor professionals en ervaren makelaars in onroerend goed, die u te allen tijde zullen adviseren, zodat u aan uw wensen kunt voldoen.

Volgens uw prioriteiten heeft ons makelaarskantoor verschillende stijlen van onroerend goed aan de Costa Blanca Noord. U kunt ervoor kiezen om in Javea te wonen in een appartement, in een bungalow, in een landhuis, in een duplex of in een villa. Om u te helpen bij uw toekomstige investeringen, kunt u in Compare Properties Spain een stuk grond of een commerciële ruimte kopen. Op deze manier cultiveer of assembleer je de zaken van je dromen.


Ons makelaarskantoor in Javea garandeert dat u in een geweldig klimaat zult leven

Onze makelaar in Javea kan u beloven dat u in een fantastisch klimaat kunt leven als u besluit om in deze stad aan de Costa Blanca Noord (Alicante) te wonen. De temperaturen zijn enorm om het hele jaar door comfortabel te kunnen leven. De regens in Javea zijn schaars en de kou is meestal mild en aangenaam.

In de zomer kunt u vechten tegen de hitte van de Middellandse Zee op de stranden van Javea of in de zwembaden die veel van onze eigendommen hebben. Als u op zoek bent naar een plek waar slecht weer meestal niet voorkomt en de zon de klimatologische hoofdpersoon is, is Javea uw bestemming.


Kom naar het kantoor van onze makelaar in Javea

Ons makelaarskantoor in Javea nodigt u uit om de faciliteiten van ons kantoor te komen bekijken, zodat u toegang hebt tot meer informatie over onze diensten. We wachten op u op de Avenida del Pla, 130 Office 202 A - Javea - 03730.

U kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Bel ons op (0034) 966 471 283 of (0034) 966 471 283 of schrijf desgewenst uw vragen naar info@comparepropertiesspain.com. Kies de optie die u kiest, onze makelaars helpen u graag, zodat u hen elke vraag kunt stellen. Ze lossen alle problemen op die binnen handbereik zijn, in de kortst mogelijke tijd.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo