Makelaars Albir

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 45 Aanbod

Als u hebt besloten om een woning aan de Costa Blanca te kopen, is het noodzakelijk dat u professionals vertrouwt met ervaring en eerlijkheid. Wij zijn de makelaars in Albir die u nodig heeft.

We raden u aan een woning in Albir te kopen omdat het uitstekende functies heeft om het hele jaar te leven.

Als u van buitenactiviteiten wilt genieten, heeft u in Albir meer dan driehonderd dagen per jaar een stralende zon.

De milde winters zijn ideaal voor ontspannende wandelingen langs het strand of om plezier te hebben op de boulevard en te genieten van de vele cadeauwinkels, cafés en restaurants.

Vertrouw op onze Albir makelaars en aarzel niet om hen te vragen naar die vrijetijdsactiviteiten of interessante plaatsen om te bezoeken omdat ze alle kenmerken van de stad heel goed kennen.

Als u een liefhebber bent van de wandel- of fietsroutes, kunt u in het natuurpark van Sierra Helada prachtige hoekjes vinden en uzelf verheugen met zijn prachtige uitzichten vanuit de uitkijkpunten en kliffen.

U zult de prachtige baaien, het ongelooflijke uitzicht op de verschillende tonaliteiten van de Middellandse Zee of de wolkenkrabbers van Benidorm aanschouwen.


Vraag onze makelaars in Albir over de eigenschappen die u zoekt

Onze makelaars Albir adviseren u graag over de verschillende eigenschappen die we hebben zodat u kunt kiezen op basis van uw smaak en behoeften.

Wij bieden u luxe appartementen aan het strand, zodat u op elk moment van de dag van de zee kunt genieten.

We hebben ook prachtige bungalows in prachtige woonwijken waar u het gezelschap van een selecte en goed opgeleide wijk zult hebben.

Onze bungalows hebben een modern of traditioneel ontwerp, maar in beide gevallen zijn ze perfect geïntegreerd in de omgeving.

Ze hebben een kleine individuele plot waar je verschillende gebruiken kunt geven, afhankelijk van je hobby's.

Het is de ideale plek voor tuinliefhebbers om een prachtige tuin met mediterrane aroma's te hebben.

Onze herenhuizen zijn opgenomen in particuliere wooncomplexen die meerdere diensten voor uw gebruik en genot hebben, zoals een parkeerplaats voor auto's, een paddletennisbaan, een barbecue en tuinen en een prachtig zwembad omgeven door een groot solarium.

Deze winter is de ideale tijd om plezier te hebben met je nieuwe buren die buiten een heerlijke barbecue organiseren terwijl je geniet van de prachtige zon van de Costa Blanca.


Vertrouw op de professionaliteit van onze makelaars Albir

Twijfel niet aan het professionalisme en de eerlijkheid van onze makelaars Albir. Wij bieden u hooggekwalificeerd personeel met een lange ervaring in de vastgoedsector.

Wij begeleiden alle noodzakelijke stappen om de aankoop van het huis te doen. Wij adviseren u over elke vraag die u ons stelt over het wisselen van valuta, huisvestingsbelastingen, notarissen, eigendomsregistratie, het openen van een bankrekening in Spanje, het beheren van een hypotheek, enz.

Maak je geen zorgen over de taal, want onze makelaars in Albir zijn meertalig, dus ze zullen je vloeiend helpen in je taal, zodat je geen communicatieproblemen hebt.

Om contact met ons op te nemen, kunt u het snelle contactformulier invullen dat op het web verschijnt of ons een e-mail sturen naar info@comparepropertiesspain.com

U kunt ons ook bellen op (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero