Makelaars in Spanje

Eigendommen

Zijn gevonden 6.099 Eigenschappen

Als u een huis wilt aan de Costa Blanca, vertrouw VERGELIJK PROPERTIES SPAIN, want wij bieden u de bes makelaars in Spanje.

Bij het kopen van een nieuw huis moet je rekening houden met veel parameters. Als deze eigenschap zich bovendien in een ander land bevindt dan de uwe, neemt de complexiteit van de aankoop exponentieel toe.

Vandaar het belang van het vertrouwen van een goede professional als u zo'n belangrijke investering gaat doen. Laat je dromen niet achter in handen van iemand die niet voldoende is opgeleid.

Als u wilt dat de aankoop van een woning een comfortabel en effectief proces wordt, neem dan contact met ons op en u zult aangenaam verrast zijn door onze professionaliteit.


Onze e-makelaars in Spanje helpen u het huis van uw dromen te vinden

Als u contact opneemt met onze makelaars in Spanje, zullen wij een professionele relatie aangaan waarin u het comfort en de nabijheid zult voelen die u nodig hebt om uit te drukken hoe het type woning u uw huis wilt creëren.

Ons gespecialiseerd team van professionals heeft een lange ervaring in de sector, zodat zij u kunnen adviseren over alle kwesties met betrekking tot de aankoop van een woning.

Natuurlijk spreken we de belangrijkste Europese talen, dus je hebt geen enkel probleem als het gaat om jezelf uitdrukken en jezelf verstaanbaar maken.

We kennen perfect de plek waar de huizen die wij aanbieden zich bevinden. Wij zijn specialisten in de Costa Blanca Noord en we kennen alle hoeken.

We kunnen u adviseren over de voor- of nadelen die u op elke site kunt vinden. Door uw voorkeuren te kennen, weten we hoe u advies kunt geven over het type woning dat u wilt.


Neem via het web contact op met onze makelaars in Spanje

Vul het snelcontactformulier in dat op onze website wordt weergegeven en u neemt contact op met onze makelaars in Spanje.

Ons belangrijkste doel is dat de klant tevreden is met ons werk. Daarom bieden we u een uitgebreide service die elk probleem oplost, zelfs na de verkoop.

Als u meer over ons wilt weten, kunt u ons volgen op sociale netwerken en onze geweldige activiteit bekijken.

Vertrouw ons en onze eerlijke en professionele service. Onze grootste garantie is de aanbeveling van onze klanten aan hun familie en vrienden.

We lossen al die vragen op die betrekking hebben op het proces van het kopen van uw huis. Bel ons op (0034) 966 471 283 of (0034) 634 329 574 of stuur ons, indien gewenst, een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com en we zullen u vriendelijk bijstaan.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo