Nieuwbouwwoningen te koop in Denia

Eigendommen

Zijn gevonden 24 Eigenschappen

Stel je voor dat je op het strand in de zon zonnebaadt terwijl je kinderen in het water spetteren. Als wat u wilt een plek is om met uw gezin van de zon en het strand te genieten, dan adviseren wij u om onze nieuwe build-eigendommen te koop in Denia te leren kennen.

Als u op zoek bent naar een plek om te wonen, bieden wij u in Denia accommodaties met een buitengewone urbanisatie, waar u kunt socializen met uw buren, kunt baden in het grote zwembad of kunt ontspannen in het grote solarium.

Denia is een van de belangrijkste internationale toeristencentra van de Costa Blanca Noord. Het heeft alle noodzakelijke diensten om het hele jaar door comfortabel te leven.

Het heeft een grote verscheidenheid aan restaurants en strandbars naast de boulevard, waar u de beste gerechten van de lokale keuken kunt proeven, bereid met verse zeevruchten en vis die dagelijks in de haven aankomt en die later wordt geveild op de vismarkt.


De nieuw te bouwen woningen in Denia die wij aanbieden hebben alle voorzieningen

Ons makelaarskantoor heeft een breed scala aan nieuwbouwwoningen te koop in Denia. Ze zijn gebouwd in overeenstemming met de geldende bouwvoorschriften.

Deze luxe huizen hebben een perfecte constructie afwerking, evenals het comfort van een hoge standaard woningen.

Wij bieden villa's met een eigen perceel en een prachtig uitzicht op de zee. Ze hebben een zwembad en een groot solarium, evenals een barbecue waar u kunt genieten van aangename avonden met uw vrienden die genieten van een voortreffelijk diner.

We hebben ook appartementen aan zee. Vanaf het terras kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.


Koop een van onze nieuw te bouwen objecten te koop in Denia

Maak je geen zorgen over alle procedures die moeten worden uitgevoerd bij het kopen van een huis in Spanje. Als u een van onze nieuw te bouwen objecten in Denia te koop krijgt, zorgen wij voor alle procedures.

Ons bekwame team van professionals zal u helpen met alle omstandigheden die zich kunnen voordoen. Daarnaast zullen we u adviseren over verschillende onderwerpen zoals de verwerking van de NIE en de verblijfsvergunning voor buitenlanders.

We zullen u ook begeleiden als u een hypotheek wilt beheren of als u een werkvergunning moet aanvragen.

Neem contact met ons op via onze website door het snelcontactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@comparepropertiesspain.com. U kunt ons ook bellen op (0034) 966 471 283.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo