Onroerend goed in Albir

Eigendommen

Zijn gevonden 188 Eigenschappen

Als u geïnteresseerd bent in het zoeken naar een woning aan de Costa Blanca, vertrouw dan onze makelaar in Albir. Onze huizen zijn voorbereid om aan de behoeften van alle klanten te voldoen.

Om te kunnen voldoen aan diegenen die een huis willen hebben, hebben we een uitgebreid assortiment nieuwe of tweedehands eigenschappen zodat iedereen zijn dromen kan vervullen.

Onze makelaars zijn gekwalificeerd om u te helpen bij het kopen van een woning. We zijn ons ervan bewust dat de klant de behandeling die hij ontvangt, op prijs stelt. Om deze reden benadrukt ons bedrijf dat het behandelen van de cliënt zoals verdient, door eerlijkheid, respect en educatie.


De beste plaatsen om te wonen zijn in onze makelaar in Albir

Met het onroerend goed in Albir kunt u de beste woning kiezen op de beste plek die u aan de Costa Blanca wilt: Javea, Denia, Altea, Benidorm, Orihuela Costa, enz ... Deze en vele andere steden in dit deel van Spanje zijn al inwoners voor veel toeristen. Ze hebben besloten om een eersteklas of tweedehands huis te kopen en het hele jaar door van de stad te genieten.

Het klimaat aan de Costa Blanca is de belangrijkste attractie. De temperaturen zijn enorm om elke maand van het jaar te leven. Als u op zoek bent naar een perfect zomerweer, maar ook een koud winterweer, dan is de Costa Blanca uw bestemming.

In verband met dit probleem zijn stranden het andere belangrijkste deel van de steden waar we huizen hebben. De stranden zijn samengesteld uit zacht water en kristalhelder water, waardoor onze locaties de beste combinatie zijn voor uw eigendom.

Vrije tijd is een andere reden waarom veel mensen ons onroerend goed in Albir vertrouwen. U kunt het huis kiezen dat zich het dichtst bij restaurants, winkelcentra of het stadscentrum bevindt.


Neem contact op met onze makelaar in Albir en ontmoet uw toekomstige woning

Neem contact op met de makelaar in Albir en ontdek uw toekomstige woning. Als u meer wilt weten over onze aanbiedingen, kunt u ons bezoeken op de Avenida del Pla, 130 Office 202 A - Javea - 03730.

U kunt ook uw vragen sturen naar de e-mail info@comparepropertiesspain.com. U wordt zo snel mogelijk geantwoord. Als u integendeel telefonisch contact met ons wilt opnemen, kunt u onze kantoren bellen door te bellen naar (0034) 966 471 283 of (0034) 966 471 283.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo