Onroerend goed in Altea

Eigendommen

Zijn gevonden 8 Eigenschappen

Als u overweegt een woning te kopen aan de Costa Blanca en niet weet met welk onroerend goed in Altea u contact kunt opnemen, helpt Compare Properties Spain u om uw doelen te bereiken. Ons bureau is verantwoordelijk voor het werken met verschillende bedrijven die onroerend goed in het gebied verkopen om een meer persoonlijke service te bieden en een breed scala aan klanten te dekken.

In ons kantoor kunt u verschillende huizen vergelijken en kiezen voor degene die het beste bij u past. We hebben een uitgebreide catalogus van eigenschappen waarin u één voor één kunt ontdekken, de verrassingen die u in elk van hen kunt verwachten.

Een van onze belangrijkste kenmerken is ook het aanbieden van luxe huizen. Op onze website ziet u ideale eigenschappen om te leven, omringd door genoegens, voorzieningen, privileges en andere aspecten die we bij Compare Properties dachten te moeten ontdekken bij de eerste persoon.


Ons onroerend goed in Altea helpt u bij alles wat u nodig heeft

Ons onroerend goed in Altea is bereid om de toekomstige eigenaar te helpen bij alles wat hij nodig heeft om aan zijn wensen en behoeften te voldoen. We bieden adviesdiensten zodat de klant zich altijd het arropo en de zorg voelt om aan zijn verwachtingen te voldoen.

Als medewerker van andere makelaars zijn we bang dat de klant die een huis wil kopen het niet kan kopen vanwege zijn persoonlijke situatie. Op deze manier heeft Compare Properties verschillende huizen met verschillende prijzen, zodat iedereen die de lucht wil veranderen, dat kan doen.


Neem contact op met uw onroerend goed in Altea en test uw toekomstige woning

Uw onroerend goed in Altea wacht u met open armen, zodat u gedetailleerd de vele eigenschappen van de door ons aangeboden koop- en verkoopobjecten kunt bekijken. Ons hoofdkantoor bevindt zich aan de Avenida del Pla, 130 Office 202 A - Javea - 03730. Ontmoet ons persoonlijk en bekijk de diensten waartoe u toegang hebt.

Als u liever telefonisch contact met ons opneemt, zullen onze professionele agenten al uw vragen beantwoorden zodat u uw twijfels kunt wegnemen. Bel ons op (0034) 966 471 283 of op (0034) 966 471 283. Daarnaast stellen we onze e-mail ter beschikking zodat u een constante informatie over onze huizen kunt krijgen. Stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Als u op zoek bent naar het pand dat u die rust en plezier voor uw familie en u geeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo