Onroerend goed in Jalón

Eigendommen

Zijn gevonden 10 Eigenschappen

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een huis in de Costa Blanca Noord, biedt ons agentschap een onroerend goed in Jalón aan, bereid om u het eigendom van onze dromen aan te bieden.

Met ons makelaarskantoor kunt u vele eigendommen zien verspreid over de Costa Blanca Noord. Geweldige gebieden om meerdere voordelen te krijgen. Als u besluit om dit makelaarskantoor in Jalón te vertrouwen, krijgt u de kans om te leven omringd door vrede en welzijn. De hele Costa Blanca Noord ondersteunt hoge jaarlijkse temperaturen. In de winter is het klimaat aangenaam genoeg om de koudste maanden van het jaar door te brengen.

Een ander kenmerk van de eigenschappen die worden aangeboden door ons makelaarskantoor zijn hun opvattingen. Jalón, evenals de rest van de steden aan de Costa Blanca Noord, biedt een bevoorrecht panoramisch uitzicht op de Middellandse Zeekust. In onze huizen kun je wakker worden en naar bed gaan, waardoor ongelooflijke natuurlijke beelden worden vereeuwigd.


Waar is Jalón om ons onroerend goed te vertrouwen?

Ons onroerend goed in Jalón ligt in het noordwesten van de provincie Alicante (Spanje). Jalón is een typisch Spaanse stad die de dagelijkse gewoonten onderhoudt. Deze gezellige stad heeft ongeveer 3000 inwoners, afkomstig uit verschillende landen (voornamelijk uit Groot-Brittannië). Dankzij het feit dat meer dan de helft van de bevolking buitenlanders is, zal de aanpassing aan Jalón veel eenvoudiger zijn. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het acclimatiseren van de gewoonten van de stad.

Als u zin heeft in een dag op het strand, kunt u vanuit Jalón gemakkelijk de kust bereiken. Dankzij de korte afstand tot de belangrijkste maritieme gebieden van de Costa Blanca Noord, kunt u zo vaak als u wilt genieten van ongelooflijke dagen met uw dierbaren.


Wilt u in contact komen met uw onroerend goed in Jalón?

Als u geïnteresseerd bent in het vinden van al het nieuws over de eigendommen die ons onroerend goed in Jalón biedt, kunt u contact opnemen met Compare Properties Spain. Onze makelaars wachten u op Avenida del Pla, 130 Office 202 A - Javea - 03730, zodat zij u kunnen adviseren om de beste woning te kopen.

Als u van tevoren een afspraak wilt maken om ons persoonlijk te ontmoeten, kunt u ons bellen op onze twee telefoonnummers: (0034) 966 471 283 | (0034) 966 471 283. Als u meer informatie wilt ontvangen over de kenmerken van onze panden, kunt u ons een e-mail sturen naar info@comparepropertiesspain.com. Onze professionals zullen u antwoorden zodra ze uw berichten ontvangen.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo