Onroerend goed te koop in Albir Costa Blanca

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 45 Aanbod

Als u in een ontspannen en aangename omgeving wilt wonen waar de zon meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt, raden we u aan een onroerend goed te kopen in Albir Costa Blanca.

Albir is een prachtige stad die behoort tot Alfaz del Pí en is gelegen aan de Costa Blanca van Spanje.

Het heeft een prachtig strand met kleine, afgeronde stenen waar je deze winter kunt zonnebaden.

Vanwege de voortreffelijke service en de transparantie van het water, wordt het strand van Albir jaarlijks erkend met de "Blauwe Vlag", wat de kwaliteit van het strand bewijst en het positioneert als een hoogwaardige toeristische bestemming.

Aan de promenade van Albir kunt u genieten van tal van cafés, kiosken, ijssalons en restaurants, evenals talloze winkels waar u alle benodigde items kunt kopen om naar het strand te gaan.

U kunt kiezen uit verschillende badpakken, bikini's, strandlakens, zonnebrillen, hoeden en hoeden, t-shirts, zonnebrandcrèmes, enz.

Albir grenst aan Benidorm, dat een interessant alternatief biedt voor deze ontspannen sfeer die Albir biedt.

Als u op elk moment van de dag entertainment en plezier wilt, vindt u in Benidorm 24 uur per dag livemuziek, amusementslocaties, nachtclubs, bars en restaurants van allerlei soorten gastronomie en een veelvoud aan gevarieerde winkels.


Deze winter, ontvlucht de kou en de regen en verkrijg een onroerend goed te koop in Albir Costa Blanca

Koop een onroerend goed te koop in Albir Costa Blanca en ontsnap uit de kou en regen in de winter.

De Spaanse Costa Blanca wordt gekenmerkt door warme zomers die worden verzacht door de verfrissende zeewind.

Hun winters zijn aangenaam en zonnig. Ze hebben ideale temperaturen om uw favoriete buitenactiviteiten uit te voeren.

Evenzo is het aantal neerslag praktisch nihil.

In Albir kunt u een gezonde levensstijl leiden. De nabijheid van het natuurpark van Sierra Helada maakt het mogelijk om prachtige wandelpaden te maken en te genieten van de buitengewone uitzichten die vanuit hun gezichtspunten te zien zijn.

Vanaf de top van de Sierra Helada zie je de wolkenkrabbers van Benidorm vanuit een heel ander perspectief.

Liefhebbers van fotografie zullen blij zijn met het adembenemende panoramische uitzicht vanaf de kliffen, het uitzicht op de Peñón de Ifach en Calpe.


We hebben het onroerend goed te koop in Albir Costa Blanca dat u zoekt

Het is in deze paradijselijke omgeving waar wij u het onroerend goed te koop aanbieden in Albir Costa Blanca dat u zoekt.

Neem contact met ons op en wij bieden u een breed scala aan eigenschappen die u kunt kiezen op basis van uw smaak en behoeften.

Wij bieden luxe villa's gelegen op kliffen met een uitzonderlijk uitzicht op de zee, mooie bungalows met urbanisatie, waar u kunt socializen met uw buren, ruime appartementen aan het strand, zodat u vanaf uw terras de verfrissende zeebries kunt voelen.

Vertel ons hoe uw ideale huis is en wij zullen u helpen het te vinden.

Als u wilt, kunt u ons volgen op sociale netwerken en zult u onze professionele carrière beter kennen.

Vul het snelle contactformulier in of stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen op (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574 en onze meertalige makelaars zullen u vriendelijk van dienst zijn.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero