Onroerend goed te koop in Javea Spanje

Eigendommen

Zijn gevonden 0 EigenschappenGeen woningen gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht.
Tips voor het kopen van woningen in Spanje in 2017

Het kopen van een huis is een lang en ingewikkeld proces, waarbij een aantal stappen. Alles is verder gecompliceerd wanneer gekocht in een ander land.

Het kopen van ons huis is een grote investering, maar bovenal is een emotionele daad. We kopen wat ons huis zal zijn. Echter, in die tijd moeten we het hoofd koel te hebben. Kunnen we betalen onze hypotheek vlot? Zullen we hebben genoeg ruimte om goed te leven? Zal er in de buurt scholen voor onze kinderen? Hebben we in de recreatieve ruimtes zoals parken, sportvelden, etc.?

In dit bericht maken we een aantal vragen die je jezelf moet stellen voordat u een huis te kopen.

Wat moet ik kopen?

Dit is de eerste vraag. Definieer ik als ik wil een centrum of de buitenwijken vloer, als je een huis van het type villa of een appartement zou verkiezen. Ik moet wat de minimale oppervlakte die ik nodig in termen van mijn huishouden en prospects vast te stellen. Zodra we gedefinieerd zullen onze ideale huis te beginnen met zoeken.

Nieuw of tweedehands?

De nieuwe verdieping heeft het voordeel dat het nieuw. Vloeren, plafonds, muren, gemeenschappelijke ruimten, faciliteiten, etc. Ze zijn gloednieuw. Het nadeel is dat deze behuizing is duurder dan de tweede kant (ongeveer 10%), dat rekrutering stijver (minder koers en omstandigheden), en indien onafgewerkte kocht een risico, Als de ontwikkelaar heeft moeilijkheden.

Wat voor soort huis kan ik veroorloven?

We berekenen het bedrag dat u maandelijks ingevoerd en onderzoeken of we kunnen leven als je tot 40% van dit bedrag besteden aan de aflossing van een hypotheek. Met dit bedrag kunnen we de hypotheek bedrag dat eventueel zou kunnen toegang te berekenen. Het bedrag van de hypotheek voegen we ons spaargeld, gezien het feit dat de vloer prijs zal stijgen met 10% voor de kosten. En van daaruit zullen we hebben vastgesteld wat onze idealen vloeren zijn binnen handbereik.

Is het een goede tijd om te kopen?

Hoewel de prijzen zijn begonnen met het nog steeds stijgen een goed moment om te kopen. De economische situatie is verbeterd, groeit jaarlijks op een niveau dat dicht bij de 3%. geleidelijk wordt het werkloosheidspercentage. We zijn ook in een context van lage rente en optimisme uit het oogpunt van de consument.

Er is ook groot woningvoorraad zowel nieuwe als tweedehands, die nog steeds betaalbaar in vergelijking met maximumtemperaturen ervaren tijdens de huizenbubbel.

Compare Properties Spain, Onroerend goed te koop in Javea Spanje

Equipment te vergelijken Spanje biedt een persoonlijke ervaring in alle aspecten van de aankoop van onroerend goed proces, in nauwe samenwerking met u aan al uw wensen te identificeren en snel de aard van de woning die u zoekt in onze uitgebreide portfolio.

Wij werken met grote organisaties in het gebied om te vinden wat je zoekt in een recordtijd. Neem contact met ons op.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo