Onroerend goed te koop in La Sella Denia Spanje

Eigendommen

Zijn gevonden 7 Eigenschappen

Wilt u uw vakantie doorbrengen in een prachtig huis aan de Costa Blanca vlakbij de zee en een golfbaan? Wij bieden u de mogelijkheid om een onroerend goed te kopen in La Sella Denia Spanje.

Als u een golfliefhebber bent, maar niet wilt stoppen met genieten van het strand, hebben we de ideale oplossing om ontspannen het hele jaar door te genieten van de prachtige zon van de Costa Blanca.

Wij bieden u een geweldige woning te koop in La Sella Denia Spanje. De urbanisatie La Sella is een prachtige woonomgeving die bewoond wordt door een selecte wijk die op de hellingen van de berg Montgó ligt.

Deze urbanisatie bevindt zich in de omgeving van de prestigieuze golfbaan "La Sella Golf", die in zijn faciliteiten een exclusief hotel met spa heeft.

Nu hebt u de mogelijkheid om een woning te verwerven die wordt omringd door de typische mediterrane pijnbomen en de inheemse vegetatie van de Montgó.

Geef niet op door te genieten van het zachte aroma van dennen terwijl u ontspant in het solarium van uw nieuwe huis of te zonnebaden in de weelderige tuinen van uw villa.


Een onroerend goed kopen te koop in La Sella Denia Spanje is de beste optie voor golfliefhebbers en de zon

Hieronder lichten we de belangrijkste redenen toe waarom het kopen van een woning te koop in La Sella Denia Spanje de beste optie is voor golf- en zonneliefhebbers.

De Costa Blanca wordt gekenmerkt door zijn felle zon gedurende meer dan driehonderd dagen per jaar en zijn milde en milde winters. In de loop van het jaar is er vrijwel geen neerslag.

Deze eigenschappen zijn ideaal voor golfliefhebbers, omdat ze elke dag kunnen genieten van hun favoriete sport met uitstekende weersomstandigheden.

Aan de andere kant bevindt de urbanisatie La Sella zich in een onverslaanbare omgeving. Het massief El Montgó is een 700 meter hoge berg die uitgeroepen is tot natuurpark vanwege de gevarieerde rijkdom aan dier- en plantensoorten.

De Montgó brengt de omgeving een onovertroffen schoonheid die je ook kunt waarderen, terwijl je de ontelbare hoeken ontdekt door de wandel- of fietsroutes die er doorheen steken.


Vraag ons over het onroerend goed te koop in La Sella Denia Spanje dat u wenst

Als u onze website bezoekt, vindt u de eigenschappen die wij u aanbieden met een korte uitleg van hun kenmerken en een fotogalerij. Vraag ons over het onroerend goed te koop in La Sella Denia Spanje waarvoor u belangstelling heeft en wij zullen de informatie uitbreiden.

Wij bieden prachtige villa's met een onafhankelijke plot waar een zwembad omgeven door een solarium ligt.

We hebben ook appartementen opgenomen in een urbanisatie, waar u kunt socializen met uw buren terwijl u ontspant in het grote solarium of geniet van de weelderige tuinen.

Aarzel niet om ons te vragen over alle vragen die u worden gesteld. We hebben een deskundig team van makelaars in onroerend goed die u vriendelijk zullen bijstaan.

Als u contact met ons wilt opnemen, kunt u het snelle contactformulier invullen dat op het web wordt weergegeven of een e-mail sturen naar info@comparepropertiesspain.com.

U kunt ons ook bellen op (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo