Onroerend goed te koop in Las Marinas Denia, Spanje

Eigendommen

Zijn gevonden 16 Eigenschappen

Wilt u een woning bij het strand, waar u het hele jaar door van de zon en de zee kunt genieten? Nu heeft u de mogelijkheid om het onroerend goed te koop in Las Marinas Denia Spain te kopen dat wij u aanbieden.

Het uitgebreide en fantastische strand van Las Marinas ligt ten noorden van de stad Denia.

De zachte en gouden zandstranden zijn ideaal om te genieten van een mooie stranddag in het gezelschap van de familie en te genieten van de felle zon van de Costa Blanca tijdens het kijken hoe de jongste van het huis speelt.

Dit prachtige strand van Las Marinas heeft een lengte van bijna drie kilometer en biedt alle benodigde services voor een ontspannen en gelukkige dag.

Het heeft houten loopbruggen om toegang te krijgen tot het strand, voetwassers, afvalbakken, bewaking en bewaking, een postkantoor van het Rode Kruis en een oneindig aantal strandbars en kiosken waar u een frisdrank of ijs kunt kopen.

Voor de meest atletische van de familie, het is ook gelegen aan het strand van Las Marinas parkeerfietsen en beachvolleybal netten.

Een andere service die veel gebruikers gebruiken, is het beschikbare openbaar vervoer, zodat u niet hoeft te zoeken naar parkeergelegenheid voor ons voertuig.


Een onroerend goed te koop in Las Marinas Denia Spanje is de ideale oplossing om te genieten van het strand en te leven in een stedelijke omgeving

Als u dagelijks van het strand wilt genieten zonder in een stedelijke omgeving te leven, is het kopen van een woning in Las Marinas Denia Spanje de ideale oplossing.

Op Las Marinas Beach heeft u een breed scala aan etablissementen en een modern winkelcentrum, "Las Brisas", waar u entertainment, pubs, restaurants, coffeeshops, kranten, apotheken en, natuurlijk, alle artikelen kunt vinden. moeten naar het strand gaan.

Aan de andere kant vergemakkelijkt de stedelijke transportlijn de communicatie met het stedelijke centrum van Denia.

Denia is een van de belangrijkste steden aan de Costa Blanca Noord, waar je alles kunt kopen wat je nodig hebt, want er is een belangrijk commercieel netwerk, een oneindig aantal supermarkten, winkelcentra, een gemeentelijke voedselmarkt en ook gezondheid centra en een ziekenhuis.


Kies het type van Eigendom te koop in Las Marinas Denia Spain dat u zoekt

Afhankelijk van uw wensen en behoeften, kunt u het type woning kiezen dat te koop is in Las Marinas Denia, Spanje, waar u de voorkeur aan geeft.

Wij bieden u een uitgebreid portfolio van nieuwbouw- of wederverkoopeigenschappen.

Stel u een prachtig appartement met uitzicht op zee voor, een mooie duplex met gemeenschapsontwikkeling waar u kunt genieten van uw zwembad of paddletennis terwijl u sociale contacten onderhoudt met uw buren.

Misschien geeft u de voorkeur aan een luxe villa van grote afmetingen, gelegen op een privéperceel met parkeergelegenheid voor voertuigen, prachtige aangelegde hoekjes en een uitgebreid solarium rond het zwembad.

Neem contact met ons op en vertel ons hoe de woning is die u zoekt. We zullen zorgvuldig luisteren en bieden u een zorgvuldig geselecteerde selectie van huizen die bij uw profiel passen.

Om contact met ons op te nemen, vult u het snelle contactformulier in dat op het web verschijnt of stuurt u ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com.

Bel ons als u wilt, op (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo