Villa's te koop in Albir Spanje

Eigendommen

Zijn gevonden 91 Eigenschappen

Als u na uw pensionering een gezonde levensstijl wilt hebben, in de buurt van de zee wilt wonen en wilt wandelen op de zonnige ochtenden van de Spaanse winter, terwijl u de onvergelijkbare plekken van de Costa Blanca ontdekt, raden we u aan een van onze villa's te kopen in verkoop in Albir Spanje.

Albir is een prachtige stad die toebehoort aan Alfaz del Pi. Het ligt aan de Costa Blanca Noord. Het grenst aan de wereldberoemde stad Benidorm.

Het is een totaal toeristische bevolking. Het heeft een strand dat, hoewel het niet is gemaakt van zand, maar van kleine en afgeronde stenen, de zwemmers zeer goed bevalt.

Het transparante en warme water is ideaal voor het baden van het hele gezin.

Kun je je deze winter een wandeling langs de kust van het strand voorstellen terwijl je de verschillende blauwtinten ziet die de Middellandse Zee je biedt?

Het strand biedt alle nodige voorzieningen om een aangename dag door te brengen, zoals ligbedden en parasols, douches en voetwassers, bewaking en badmeester-diensten en tal van strandbars waar u frisdrank of ijs kunt kopen.

Al deze kenmerken zijn de reden waarom jaar na jaar het strand de erkenning krijgt van "Blauwe Vlag".


Ontdek de fantastische villa's te koop in Albir, Spanje die uw manier van leven zullen veranderen

In een omgeving die zo charmant is als de zojuist beschreven, bieden wij fantastische villa's te koop in Albir Spanje.

Veel inwoners van het noorden en midden van Europa hebben besloten hun thuis hier te vestigen en te profiteren van de vriendelijkheid van het klimaat en de omgeving.

Nu hebt u de mogelijkheid om een luxe villa te kopen, omringd door mediterrane pijnbomen en met een prachtig uitzicht op de zee.

Wilt u ontspannen in het solarium van uw nieuwe huis terwijl u geniet van de geur van de dennen en de zee aanschouwt?

Profiteer van de milde en zonnige winter van de Costa Blanca om prachtige wandel- of fietsroutes te maken door het natuurpark van Sierra Helada en ontdek de uitzonderlijke flora en fauna, met zijn watervogels en roofvogels.

Ontspannen kijken naar de wonderen die haar standpunten bieden u, zijn prachtige kliffen of de kleine baaien van de turquoise blauwe zee.

Hier heb je de kans om de wolkenkrabbers van Benidorm van bovenaf te bekijken, een heel ander en buitengewoon perspectief. Het is de ideale omgeving voor fotografiefanaten.


Vraag ons naar onze villa's te koop in Albir Spanje en u zult aangenaam verrast zijn

Als u geïnteresseerd bent om aan de Costa Blanca te wonen, vraag ons naar onze villa's te koop in Albir Spanje en u zult aangenaam verrast zijn met onze informatie.

We hebben een breed portfolio van villa's in Albir van verschillende typen en kenmerken. We hebben zeker het huis van je dromen.

Wij bieden u luxe villa's op prachtige kliffen zodat u kunt genieten van de onmetelijkheid van de zee.

We hebben ook villa's in prachtige woonwijken met een selecte buurt.

Alle villa's hebben een individueel perceel waar een groot zwembad omgeven door een ruim solarium is inbegrepen.

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Als u wilt, kunt u ons ook bellen op (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo